ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1739 φορές

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέφανος Αποστολίδης, κατά παράγοντα του Παλαιοχωρίου, στην διάρκεια του ντέρμπι κορυφής στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Συγκεκριμένα είχε λεκτικό επεισόδιο με στέλεχος της διοίκησης των φιλοξενουμένων που καθόταν στα επισήμα, όταν αυτός σηκώθηκε από τη θέση του και έβρισε.

Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι όλα τα μέλη των διοικήσεων των αντιπάλων της «Βασίλισσας», με απόφαση της Βεροιώτικης διοίκησης φιλοξενούνται στην κερκίδα των επισήμων, αντί της θύρας 2, όπου θα έπρεπε να πηγαίνουν.

Το συμβάν δεν πήρε έκταση, αφού δεν αντέδρασε ο παράγοντας του Παλαιοχωρίου, προφανώς γιατί κατάλαβε το λάθος του.

Σε συνάντηση που είχαμε στη αίθουσα τύπου, ο πρόεδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέφανος Αποστολίδης δικαιολόγησε την ενέργειά του λέγοντας:

«Στα πλαίσια της φιλοξενίας μας, απαιτούμε σεβασμό και δεν δεχόμαστε μέσα σε μία κερκίδα στην οποία βρίσκονται και πολλά γυναικόπαιδα, να εκστομίζουν οι αντίπαλοί μας ύβρεις. Χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των παικτών τους και διαμαρτυρόταν, χωρίς κανένας να τους πει το παραμικρό, όχι όμως να εκμεταλλεύονται την φιλοξενία μας και να βρίζουν».