ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2069 φορές

Ανακοίνωση του Άρη Παλαιοχωρίου για το ματς της Βέροιας!

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στο ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ εξέδωσε η διοίκηση του Άρη Παλαιοχωρίου!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Η εκπληκτική πορεία της ομάδας μας, στον κατά γενική ομολογία δυσκολότερο όμιλο της Γ' Εθνικης κατηγορίας, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει αρκετούς.

Η περσινή παρθενική μας εμφάνιση στις πρώτες Εθνικές κατηγορίες κατέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο την ποδοσφαιρική δυναμική που έχει η ομάδα μας. Η συνέχεια ανάλογη. Μια ομάδα που έχει χειροκροτηθεί σε όσα γήπεδα αγωνίστηκε για την παρουσία της εντός αγωνιστικού χώρου. Μια ομάδα που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Μια ομάδα που προσπαθεί να αναδείξει και να διαφημίσει τον τόπο της μέσω του αθλητισμού. Μια ομάδα που εξελίσσεται καθημερινά διεκδικώντας το δικαίωμα να βρίσκεται στην κορυφαία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ένα δικαίωμα που χθες κάποιος κύριος μας το στέρησε δείχνοντας στην ομάδα μας την κίτρινη κάρτα σε όποιον παίκτη μιλούσε ελληνικά και μη καταλογίζοντας ένα πέναλτι μπροστά στα μάτια του.

Γνωρίζαμε εκ των προτέρων τι θα αντιμετωπίζαμε, γιατί η ποδοσφαιρική πιάτσα είναι μικρή και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Νιώθουμε ότι ξαναζούμε το περσινό σκηνικό.

Σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε στην ομάδα της Βέροιας και στην διοίκησή της που κάνει υπερπροσπάθεια για να επαναφέρει την ομάδα της στην ανώτερη κατηγορία.

Ολοκληρώνοντας σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να σας ενοχλεί με την αγωνιστική της παρουσία στο γήπεδο αφού δεν μπορείτε να χωνέψετε πως ένας τόπος 1200 κατοίκων βρίσκεται στην πρώτη θέση πάνω από ομάδες πού κοσμούσαν κάποτε την Ά και Β´ Εθνική κατηγορία.

Αφήστε επιτέλους το ποδόσφαιρο να παράγει ήθος και πολιτισμό!"