ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 585 φορές

Μουχάλης: «Μεγάλη ομάδα η ΒΕΡΟΙΑ - Τιμή να φοράω την φανέλα της»

Είναι η πρώτη του χρονιά στη ΒΕΡΟΙΑ. Ο λόγος για τον Αστέριο Μουχάλη. Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια της «Βασίλισσας» και μιλά για τις δικές του εντυπώσεις.

«Η ΒΕΡΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα. Είναι χαρά και τιμή μου να είμαι εδώ και να φορώ τη φανέλα της. Η προσαρμογή μου ήταν άμεση. Με βοήθησαν όλοι. Πιστεύω, ότι βοήθησε το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια», τόνισε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, αλλά και του Απόλλωνα Πόντου.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Μουχάλης αγωνίστηκε στην Α.Π.Ε. Λαγκαδά. Φέτος, έπαιξε και στα 11 πρώτα ματς του Πρωταθλήματος.

«Η χρονιά εξελίσσεται καλά. Μπορούμε ωστόσο να πάμε ακόμη καλύτερα. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι η ΒΕΡΟΙΑ έχει συνηθίσει σε μεγάλες κατηγορίες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κυνηγήσουμε την άνοδο».

 Όσο για την έλευση Θεοδοσιάδη και την αλλαγή προπονητή; «Εννοείται ότι βοήθησε η αλλαγή. Έχουμε δείξει σταθερότητα, όσο μπορούμε δουλεύουμε στα λάθη μας και γενικά προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με τις ιδιαιτερότητες του».

Πηγή: metrosport.gr