ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 598 φορές

Χωρίς Λεφίδη και Μαραγκό η ΒΕΡΟΙΑ στα Κύμινα

Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του α' γύρου και τελευταία της χρονιάς, η ΒΕΡΟΙΑ αγωνίζεται εκτός έδρας και συγκεκριμένα στα γειτονικά Κύμινα με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Μοναδικός στόχος της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι η νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Παλαιοχωρίου, αλλά και για να μην «πετάξει στα σκουπίδια» τους τρεις βαθμούς από τη νίκη της περασμένης Κυριακής επί του πρωτοπόρου, η οποία νίκη την έφερε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μαραγκό και Λεφίδη, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεσή του και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, τα ονόματα των οποίων έγιναν γνωστά λίγο μετά το σημερινό πρωινό χαλάρωμα.

Αυτοί είναι οι: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Τσουλχάι, Ζούρκος, Σοφιανίδης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Παπουτσιδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Ιωάννου.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΙΔΗΡΙΚΑ "ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".