ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 719 φορές

Κανούλας: "Απόλυτα δικαιωμένος που επέλεξα τη ΒΕΡΟΙΑ"

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι και πάλι εδώ. Η "Βασίλισσα του βορρά" με την έλευση του Σάκη Θεοδοσιάδη πήρε τα… πάνω της. Μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έχει έξι επιτυχίες στα τελευταία επτά παιχνίδια της.

«Η αλλαγή προπονητή έπαιξε ρόλο. Αλλάξαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία και ο ρυθμός. Ήταν όντως η τέταρτη σερί νίκη, η οποία μας φέρνει πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή», δήλωσε μέσω της Metrosport ο Θανάσης Κανούλας.

Ο 26χρονος επιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ μετρά ήδη οκτώ γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα. «Είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Μου βγαίνει. Άλλωστε, είμαστε επιθετική ομάδα. Συν τοις άλλοις, ο επιθετικός τρέφεται από το γκολ. Αυτή είναι η δουλειά του. Παίζει ωστόσο σπουδαίο ρόλο και η ομάδα».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να παίξει στη ΒΕΡΟΙΑ; «Απόλυτα», ήταν η αρχική του αντίδραση. «Όλα στην ομάδα λειτουργούν άψογα. Είμαι 100% ικανοποιημένος».

Πλέον, η ΒΕΡΟΙΑ απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή και τον Άρη Παλαιοχωρίου, τον οποίο νίκησε μάλιστα πρόσφατα σε εντός έδρας αναμέτρηση.

«Στην αρχή, το γεγονός ότι η ομάδα δημιουργήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα μας επηρέασε, ωστόσο έχουμε πλέον βρει τα πατήματα, έχουμε βρει χημεία και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, καθημερινά».

Όσο για την άνοδο; «Όταν μιλάμε για τη ΒΕΡΟΙΑ, ειδικά σε αυτές τις κατηγορίες, δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον άλλο στόχο. Πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε».