ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1371 φορές

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Εύκολη πρόκριση για τη ΒΕΡΟΙΑ επί της ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ

Εύκολη πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας πήρε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία επικράτησε στο γήπεδο του Μακροχωρίου με σκορ 6-0 της ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ.

Οι "κυανέρυθροι", οι οποίοι αγωνίστηκαν με παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, που αγωνίζονται δύο κατηγορίες πιο κάτω και πήραν μια άνετη νίκη.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Καράμπελας με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 43' ο Τσότρας έγραψε με κεφαλιά το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο πρώτο 45λεπτο οι Βεροιώτες είχαν τρεις ακόμη καλές στιγμές, με τους Ιωάννου (15' και 31') και Μυλωνα (39').

Στην επανάληψη η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πέτυχε τέσσερα ακόμη τέρματα, με κοντινό πλασέ του Βασίλτσης στο 55', κεφαλιά του Σοφανίδη στο 64', μακρινό σουτ του Ιωάννου στο 72' και τετ-α-τετ του Φωτόπουλου στο 78', φτάνοντας στο τελικό 6-0.

Ευκαιρίες για τους "κυανέρυθρους" στο δεύτερο μέρος έχασαν στο 50' ο Φωτόπουλος, στο 67' ο Τσουλχάι και στο 70' ο Βασίλτσης, ενώ για την ομάδα της ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ είχε μια καλή στιγμή ο Μελιόπουλος στο 53'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παυλίδης με βοηθούς τους Παπαδάκη και Τσιουγγαρή.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Χατζηπαναγιωτίδης, Τρούπκος (63' Παπουτσίδης), Τσότρας, Ζούρκος, Τσουλχάι, Σοφιανίδης (68' Μουρατίδης), Ιωάννου, Καράμπελας, Βασίλτσης, Μυλωνάς (46' Τσικόπουλος), Φωτόπουλος.

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ (Θόδωρος Τέγος): Αναστασιάδης, Κωστόπουλος (77' Μαλακος), Σολάκογλου, Ροδοσνιώτης, Αργυρόπουλος (77' Καϊογλίδης), Ντινόπουλος (63' Ορφανίδης Α.), Ριστέμογλου (77' Καραπουλιτίδης), Παπαδόπουλος, Κεχαϊδης, Μελιόπουλος, Πιστοφίδης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...