Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έπεται μεταγραφική συνέχεια για την «Βασίλισσα»...
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1198 φορές

Έπεται μεταγραφική συνέχεια για την «Βασίλισσα»...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της "Βασίλισσας του βορρά".

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την απόκτηση του Μελικιώτη, που ήταν η πρώτη της χειμερινής περιόδου, θα υπάρξει τουλάχιστον μία ακόμη μεταγραφή, με παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο στόχος έχει εντοπιστεί και πρόκειται για έναν 25χρονο ποδοσφαιριστή που ανήκει σε σύλλογο που αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο με αυτό της ΒΕΡΟΙΑΣ και ξεχωρίζει για τις ικανότητές του.

Μάλιστα, έχει γίνει ήδη κρούση στον ίδιο, αλλά και στην ομάδα του, προκειμένου να επισπευσθεί η απόκτησή του και να βρίσκεται στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2019.

Αυτή τη στιγμή οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του όμως να θεωρούνται υπερβολικές από τους Βεροιώτες, με αποτέλεσμα να "φρενάρουν" προσωρινά την μεταγραφή.

Αν τελικά έχει θετική κατάληξη και ο παίκτης φορέσει τα κυανέρυθρα, θα πρόκειται για μια κίνηση που θα ενισχύσει σημαντικά τη "Βασίλισσα" στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Αύριο Σάββατο στις 3μμ η ΒΕΡΟΙΑ θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι στη Νάουσα κόντρα στον τοπικό ΦΑΣ, στα πλαίσια της μεταγραφής του Αλέξανδρου Ζούρκου από τους "κυανόλευκους" στους "κυανέρυθρους"...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS