ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φωτορεπορτάζ και παραλειπόμενα από το φιλικό ΝΑΟΥΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ

Περίπου 100 ήταν οι φίλαθλοι που αψήφησαν το κρύο και το εορταστικό της ημέρας και βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νάουσας για το φιλικό ματς του ΦΑΣ με αντίπαλο τη ΒΕΡΟΙΑ (1-5).

Παρών και ο πρόεδρος της "Βασίλισσας" Στέφανος Αποστολίδης που είδε το ματς από τις κερκίδες παρέα με τον ομόλογό του της ΝΑΟΥΣΑΣ, Απόστολο Μπέκα.

Από πλευράς ΕΠΣ Ημαθίας διακρίναμε τους Στέργιο Μουρτζίλα, Νίκο Καζίλη, Δημήτρη Μπογιατζόγλου και Χρήστο Μουχτάρη, ενώ το παιχνίδι παρακολούθησε και ο παλιός παίκτης και βοηθός προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ, Φερέιρα Κινγκ.


Ανθοδέσμη πρόσφερε πριν την έναρξη του αγώνα στον κάπτεν της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέλιο Μαραγκό, ο αρχηγός της ΝΑΟΥΣΑΣ Νίκος Περηφανόπουλος.


Ο τεχνικός διευθυντής των γηπεδούχων Γιάννης Γρηγορίου, λίγο πριν ξεκινήσει το β' ημίχρονο πλησίασε τον προπονητή της "Βασίλισσας" Σάκη Θεοδοσιάδη και του ζήτησε να μην κάνει φερ-πλέι η ομάδα του, ώστε να καταλάβουν οι παίκτες της ΝΑΟΥΣΑΣ ότι πρέπει να παίξουν μπάλα!


Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα χρώματα του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ήταν στολισμένο έξω από τα γραφεία της ομάδας!


Τσουχτερό ήταν το κρύο στο γήπεδο της Νάουσας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κρύφτηκε ο ήλιος, ενώ στα λευκά ήταν ντυμένα τα γύρω βουνά.