ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 779 φορές

Έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο η "Βασίλισσα του βορρά"

Σύμβαση για τη δωρεά τροφίμων στον Δήμο Βέροιας κατά την περίοδο των εορτών υπέγραψαν σήμερα 28 Δεκεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού Θεόφιλος Κορωνάς και οι εκπρόσωποι του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ, με σκοπό την ανακούφιση άνω των 1000 οικογενειών του Δήμου που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία για τη διαβίωσή τους.

Ο αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Κορωνάς, με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης ανέφερε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ για την προσφορά του με την οποία ενώνουμε στην πράξη τις δυνάμεις μας σε μία κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης. Ο Δήμος θα φροντίσει για την διάθεση των τροφίμων στους ωφελούμενους δημότες – που έχουν ανάγκη, δίνοντας προτεραιότητα στις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, νοικοκυριά χωρίς εισοδήματα και πολίτες που έχουν πληγεί από την ανεργία».

Οι εκπρόσωποι της ομάδας, αφού συνεχάρησαν τον Αντιδήμαρχο, για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς όφελος των αδύναμων πολιτών, πρόσθεσαν:

«Είναι καθήκον μας που υλοποιούμε ως σύλλογος την δράση αυτή για την ανακούφιση εκατοντάδων οικογενειών του Δήμου μας που μαστίζονται από την κρίση».