ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 744 φορές

Την Δευτέρα 28/1 η κοπή της πίτας των παλαιμάχων ΒΕΡΟΙΑΣ

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η προετοιμασία για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και Π.Σ. Βέροια.

Στην εκδήλωση αυτή αναμένεται να δώσουν το παρόν όλα τα μέλη του συλλόγου, φίλαθλοι και τέως παράγοντες της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δ.Σ ήδη σε αυτή την βεροιώτικη ποδοσφαιρική βραδιά εξεδήλωσαν την επιθυμία και θα παραβρεθούν εκτός πού τα μέλη που κατοικούν στην Βέροια και παλαίμαχοι παίκτες που κατοικούν εκτός Βέροιας , ενώ συγχρόνως καταβάλετε να ενημερωθούν και παλαίμαχοι οι οποίοι από την ημέρα που σταμάτησαν την ενεργό δράση στην ομάδα δεν παραβρέθηκαν ποτέ σε κάποια εκδήλωση του συλλόγου.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή εκτός Βέροιας οι Φουλατσικλής Γιώργος, Γκέσιος Δημήτρης, Μήτας Ζήσης, Ελευθεριάδης Ανδρέας, Σαββίδης Μπάμπης, Κάκαλης Γρηγόρης, Σπυρίδων Άγγελος, Χαραλαμπίδης Κώστας, Υφαντίδης Χρήστος, Τραπεζανλίδης Γιάννης, Νήρας Βασίλης, Βεζυργιανόπουλος Σταύρος, ενώ έπονται και άλλες παρουσίες.

Επίσης μέχρι στιγμής ενδιαφέρον έδειξαν και τα μέλη του άτυπου Δ.Σ. των παλαιμάχων όπως οι  Νίκος Αγγέλου, Αιμίλιος Χριστοφορίδης, Αντώνης Μπιζέτας, Αδάμος Πάπαρης, Βασίλης Σακελλαρίου, Μπάμπης ΓΙαζιζόγλου, Δάνος Φιλιππίδης, Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ κοντά τους αναμένεται να παραβρεθούν και άλλοι φίλαθλοι που θα φωνάξουν παρόν στην κοπή της πίτας όπως ο Γιώργος Μηνάς, Απόστολος Μπούθας, Γιώργος Μπιλέκας, Παναγιώτης Γαλλίκας, Τάκης Αναστασίου κ.α

Από την μακρινή Κόρινθο ο Σάκης Περαχωρίτης έχοντας μαζί του και τον Γιάννη Μουσούρη που εδώ και καιρό κατοικεί μόνιμα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Την πρόθεση του να μην λείψει από την εκδήλωση ανέφερε με μήνυμα του και ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θανάσης Ακριτίδης ενώ παρόν θα είναι ακόμη και ο Ναουσαίος Δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας παρέα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Λάκη Σημαιοφορίδη.