ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 772 φορές

Τι δήλωσε ο Σάκης Θεοδοσιάδης για αναβολή και Ταϊρη

Προβληματισμένος από την ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα του, ταξιδεύοντας στα Γιαννιτσά χθες και σήμερα για ένα ματς που τελικά δεν έγινε, ήταν ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός, μετά την απόφαση για νέα αναβολή της αναμέτρησης, μίλησε στο kerkidasport.gr τονίζοντας ότι η ομάδα του παρά την ταλαιπωρία, βρίσκεται σε εγρήγορση και είναι πανέτοιμη για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Μακεδονικό.

Επίσης ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Λάμπρου Ταϊρη από τη "Βασίλισσα".

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ήταν φυσικό να μην γίνει το παιχνίδι και σήμερα, από τη στιγμή που το γήπεδο ήταν σε αυτή την πολύ κακή κατάσταση.

Εμείς είμαστε σε εγρήγορση, από την στιγμή που είχαμε μια ταλαιπωρία δύο ημερών και μέσα σε διάστημα 10 ημερών καλούμαστε να δώσουμε τρία κρίσιμα παιχνίδια.

Αυτές οι συνθήκες προκαλούν προβλήματα στην καθημερινότητα της λειτουργίας της ομάδας.

Το μυαλό μας πλέον είναι στο Κυριακάτικο ματς με τον Μακεδονικό. Το ευχάριστο είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας είναι σε καλή κατάσταση".

Σε ερώτηση για τη μεταγραφή του Ταϊρη, τόνισε:

"Ήταν ένας από τους στόχους μας. Πρόκειται για έναν παίκτη που διακρίθηκε με την ομάδα του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι το ίδιο καλός και με την ίδια προσφορά θα είναι και στο δεύτερο μισό με τα χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ και φυσικά να πάει ακόμη καλύτερα".