ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 995 φορές

Έφτανε ένα ημίχρονο στη "Βασίλισσα" για να νικήσει τον Μακεδονικό

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη "Βασίλισσα", η οποία επικράτησε με 3-1 του Μακεδονικού για την 15η αγωνιστική και ξεκίνησε νικηφόρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2019.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν επιβλητική στο πρώτο 45λεπτο, περιόρισε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό της και προηγήθηκε με 3-0, χάνοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά το 60' έριξε στροφές, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται, να μειώνουν σε 3-1 και να έχουν κάποιες ακόμη καλές στιγμές.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Βεροιώτες, οι οποίοι μόλις στο 12ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ. Ήταν ο Μπλέτσας που έβγαλε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο προωθημένος Μαραγκός βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε ιδανικά τον Γουμάγια γράφοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα η "Βασίλισσα" διπλασίασε τα τέρματά της μέσα σε πανηγυρισμούς των 600 περίπου φιλάθλων. Έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Μακεδονικού, ο Κανούλας έπιασε δυνατό σουτ με τον Γουμάγια να αποκρούει, στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στον Βεργώνη που σούταρε χλιαρά μέσα από την περιοχή, με τον Κανούλα που βρέθηκε στην πορεία της να την προωθεί από κοντά στα αντίπαλα δίχτυα για το 2-0!

Οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να πολιορκούν την περιοχή του Μακεδονικού και στο 29' ο Χαντζάρας, στο 30' ο Κανούλας και στο 32' ο Μεληκιώτης έχασαν καλές ευκαιρίες για γκολ.

Τελικά η υπεροχή της ΒΕΡΟΙΑΣ καρποφόρησε στο 38’ όταν ο Σκαθαρούδης κέρδισε πέναλτι και ο Σάκης Κανούλας το μετέτρεψε σε γκολ γράφοντας το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" μπήκαν και πάλι ορεξάτοι και είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Μεληκιώτη (50'), Χαντζάρα (54') και Κανούλα (60'). Στη συνέχεια όμως έριξαν τον ρυθμό τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Μακεδονικός κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο.

Αφού στο 61' και 64' ο Καμπεράι δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση και στο 65' ο Κοντογουλίδης απέκρουσε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Τσουκάνη, στο επόμενο λεπτό κέρδισαν πέναλτι.

Ο Κανούλας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Λαβίδα, με τον Καρλόπουλο να εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών μειώνοντας το σκορ σε 3-1.

Από εκεί και πέρα οι Βεροιώτες έκαναν διαχείριση του υπέρ τους σκορ, χωρίς να κινδυνεύουν ιδιαίτερα αλλά και χωρίς να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Ζαμπαλά και των βοηθών του Θανασιά και Λιόντου, όλοι του Σ.Δ. Ηπείρου.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μεληκιώτης (62' Καράμπελας), Βεργώνης, Μπλέτσας (82' Ζούρκος), Κανούλας, Σκαθαρούδης (62' Τσικόπουλος), Χατζάρας (71' Παπουτσίδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Λεωνίδας Μπίλης): Γουμάγιας (46' Οικονομόπουλος), Χατζηκωνσταντίνου, Πολιανίδης (46' Τριανταφυλλίδης), Λαβίδας, Ζαφειρίδης, Τσιαμπάζης, Μούσα, Γαρύφαλλος, Καρλόπουλος (85' Καπαγιαννίδης), Τσουκάνης, Καμπεράι (88' Δούμας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/1...