ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 896 φορές

Οι δηλώσεις Θεοδοσιάδη και Μπίλη μετά το ματς ΒΕΡΟΙΑ - Μακεδονικός

Μετά το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ κόντρα στον Μακεδονικό (3-1), οι προπονητές των δυο ομάδων μίλησαν σε κοινή συνέντευξη τύπου. Μάλιστα ο τεχνικός του Μακεδονικού Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε τις δηλώσεις του µε το συλλαλητήριο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα είπαν:

Σάκης Θεοδοσιάδης (ΒΕΡΟΙΑ):

«Θέλω να ξεκινήσω τις δηλώσεις µου µε µια ευχή. Η νέα χρονιά να είναι δημιουργική για όλη την οικογένεια της ΒΕΡΟΙΑΣ και να επιτευχθεί ο στόχος που έχουµε βάλει, που είναι η άνοδός µας στη µεγαλύτερη κατηγορία.

Διανύουμε µια κρίσιµη εβδοµάδα στην οποία καλούµαστε να αντιµετωπίσουµε αντιπάλους που έχουν τις ίδιες βλέψεις µε εμάς.

Στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε έναν αντίπαλο ο οποίος προερχόταν από τρεις νίκες, µια ισοπαλία και µηδέν παθητικό. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν αυτοί που θέλαµε, µε καλή κυκλοφορία της µπάλας, δύναµη, πάθος και πολύ ουσιαστικοί αφού πετύχαμε τρία τέρµατα.

Στην επανάληψη, παρότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τονίσαµε ότι θα έπρεπε να συνεχίσουµε µε τον ίδιο ρυθµό, φάνηκε σε αυτό το διάστηµα έλλειψη συντονισµού. Όµως αυτό που µετράει είναι η κατάκτηση των τριών βαθµών.

Το µυαλό µας είναι πλεόν στον αγώνα της Τετάρτης µε τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσµου.

Ευχαριστούµε τον κόσµο που µας βοήθησε στο σημερινό παιχνίδι παρόλο, που η µέρα ήταν ιδιαίτερη µε το συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Σε ερώτηση εάν θα γίνει άλλη µεταγραφή ο Σ. Θεοδοσιάδης απάντησε λακωνικά ότι θα γίνει σίγουρα µια ακόµη προσθήκη.

Λεωνίδας Μπίλης (Μακεδονικός):

«Δυστυχώς δυο ιστορικές οµάδες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κληθήκαμε να παίξουµε ένα παιχνίδι, χωρίς το µυαλό µας να είναι απόλυτα σε αυτό. Συντάσσομαι µε την ανακοίνωση της οµάδας µου που εξέδωσε µεσοβδόµαδα και αφορούσε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ µας.

Η φιλοξενία της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν φιλοξενία ομάδας Super League. Και της εύχοµαι να βρει τον δρόµο της.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναµε λάθη που δεν επιτρέπεται, τα οποία µας ανάγκασαν να δεχθούµε τρία τέρµατα, από την ανώτερη ΒΕΡΟΙΑ, τη στιγµή που στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαµε δεχθεί ούτε ένα.

Στην επανάληψη διαχειριστήκαμε το βαρύ σκορ, αλλάξαμε σχηματισμό και καλμάραμε τον εκνευρισμό µας, µε αποτέλεσµα να µειώσουµε το σκορ και να χάσουµε ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρµα, το οποίο θα µας επέτρεπε να µπούµε στο παιχνίδι.

Στόχος µας, χωρίς όµως να είναι αυτοσκοπός διεκδίκηση µιας από τις δυο πρώτες θέσεις».