ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 809 φορές

Με Ταϊρη αλλά χωρίς Κανούλα - Μουρατίδη η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται τον Αγρ. Αστέρα

Ένα κρίσιμο παιχνίδι δίνει αύριο η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται στο γήπεδό της τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, μία ομάδα με τον ίδιο με αυτήν στόχο, την άνοδο στην Β' Εθνική.

Οι "κυανέρυθροι" αντιμετωπίζουν προβλήματα που προκύπτουν από τις απουσίες των Κανούλα, Μουρατίδη, αφού ο τελευταίος, που απουσίαζε και από το προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό, δεν έχει ακόμη αναρρώσει, ενώ ο πρώτος σκόρερ της ο Κανούλας, έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αυριανό αγώνα.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, την οποία έκανε γνωστή μετά το μεσημεριανό χαλάρωμα, που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μεληκιώτης, Μουχάλης, Ταϊρης, Ιωάννου, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Τσιότρας, Σοφιανίδης.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΙΔΗΡΙΚΑ "ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".