ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 989 φορές

Με "εφεδρείες" στην Αλεξάνδρεια η ΒΕΡΟΙΑ - Παγγούρας: "Αντιμέτωπος με την ομάδα που λατρεύω"

Στην δυνατή έδρα του ΠΑΟΚ στην Αλεξάνδρεια, θα αγωνιστεί αύριο η ΒΕΡΟΙΑ για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο προπονητής της Βασίλισσας» Σάκης Θεοδοσιάδης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι και χωρίς να υποτιμάει τον θεσμό του κυπέλλου, αλλά και την δυναμική του αντιπάλου του, θα χρησιμοποιήσει παίκτες που έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μην επιβαρύνει κι άλλο τους βασικούς, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Μάλιστα πήρε μαζί του στην αποστολή και δύο μικρούς που προέρχονται από την Κ16, τους Παπαστεργίου και Κώττα.

Στα ενδιαφέροντα του αυριανού παιχνιδιού, είναι η παρουσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ Αλ., του έμπειρου τεχνικού Σάκη Παγγούρα, ενός ανθρώπου που είναι γέννημα θρέμμα του Βεροιώτικου ποδοσφαίρου, έχει ανδρωθεί στην «Βασίλισσα» και όπου βρεθεί και σταθεί δεν κρύβει την μεγάλη του αγάπη για αυτήν. Aρκεί να αναφέρουμε ότι στο δεξί μπράτσο του χεριού του, έχει από τότε που αγωνιζόταν με τα χρώματά της, τατουάζ το σήμα της!

Για αυτό σήμερα φιλοξενούμε τις δηλώσεις του, τόσο για το ενδιαφέρον παιχνίδι που θα γίνει αύριο, όσο και για την σχέση του με την ομάδα της καρδιάς του.

«Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για εμάς. Έρχεται σε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα με μια 4αδα αγώνων που θα κρίνει κατά πολύ την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ένα ματς το οποίο στην παρούσα φάση το βλέπουμε ως ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, γιατί παίζουμε με μια ομάδα δύο κατηγορίες πάνω. Και λέω δύο γιατί η ΒΕΡΟΙΑ αυτή τη στιγμή, με αυτό το τιμ διοίκησης, με αυτό το τεχνικό επιτελείο και προπονητή και αυτούς τους παίκτες, είναι ομάδα Β' εθνικής, η οποία θα ήταν και μέσα στην 5αδα.

Όσο για μένα, είναι τιμή μου που θα βρεθώ αντίπαλος με την ομάδα που λατρεύω και νιώθω πολύ όμορφα και ποδοσφαιρικά ευλογημένος. Για άλλους μπορεί να ακούγεται γραφικό, μα για μένα είναι πολύ σημαντικό. Την ΒΕΡΟΙΑ την αντιμετώπισα 2 φορές σαν αντίπαλος ποδοσφαιριστής, δύο φορές στην Α' εθνική με τον Ιωνικό Νίκαιας και κερδίσαμε μέσα στη Βέροια και εγω έκλαιγα.

Όνειρό μου να καθίσω κάποια στιγμή στον πάγκο της. Αν με αξιώσει ο Θεός..  Η κόρη μου είναι το μεγαλύτερο "ερωτακι" της Βασίλισσας".

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 και ότι ο επαναληπτικός θα γίνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Βέροιας.

Η αποστολή της "Βασίλισσας":

Μπλατσιώτης, Παντός, Ζούρκος, Λεφίδης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης, Καράμπελας, Τσικόπουλος, Μεληκιώτης, Μυλωνάς, Βασίλτσης, Τρούπκός, Παπαστεργίου, Κώττας.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Νάουσα - Τρίκαλα  (Παρασίου, Κωστούλης, Νησελίτης)

Μακροχώρι - Αγκαθιά  (Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Μπέκας)

Ροδοχώρι - Κουλούρα  (Καραντώνης, Καραγκιζόπουλος, Παζαρτζικλής)