ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 978 φορές

Με απουσίες η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται τα Κουφάλια

Τρείς απουσίες μετράει η ΒΕΡΟΙΑ ενόψει του αυριανού αγώνα (10/2, 15:00) που θα δώσει στο γήπεδό της με αντίπαλο τα Κουφάλια, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον 2ο όμιλο.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει στους Μπακάλη, Χαντζάρα και Μεληκιώτη, ενώ στην αποστολή δεν μετέχει και ο νεαρός Ιωάννου, που αποθεραπεύτηκε μεν αλλά από την Δευτέρα θα ακολουθήσει τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι δύο πρώτοι, Μπακάλης και Χαντζάρας θα εκτίσουν στο αυριανό παιχνίδι την ποινή της μίας αγωνιστικής, μιας και συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, ενώ ο Μεληκιώτης στη χθεσινή προπόνηση υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και θα μείνει εκτός δραστηριοτήτων 2-3 εβδομάδες!

Στην αποστολή, η οποία σύμφωνα με την προσφιλή τακτική του προπονητή είναι 20μελής, μετέχουν και δύο νεαροί φερέλπιδες παίκτες, οι Τρούπκος και Βασίλτσης.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι οι εξής: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μουχάλης, Μουρατίδης, Ταϊρης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Τσιότρας, Τρούπκος και Βασίλτσης.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".