ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 860 φορές

Θεοδοσιάδης - Στογιάννης: «Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια…» (video)

Αρκετές φιλοφρονήσεις είχαμε μεταξύ των δύο προπονητών στην συνέντευξη τύπου. Τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τον Ηλία Στογιάννη τους συνδέει κοινή ποδοσφαιρική πορεία και ήταν συμπαίκτες τόσο στη Νάουσα, όσο και στον Παναιτωλικό.

Στο αγωνιστικό μέρος και από τους δύο προπονητές υπήρξε παραδοχή ότι η Βέροια ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που την έφερε συγκάτοικο με το Παλαιοχώρι στην πρώτη θέση, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο για τη «βασίλισσα», αυτόν στα Γιαννιτσά. 

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής Βέροιας): "Αντεύχομαι στον Ηλία προσωπικά και στην ομάδα του καλή συνέχεια, καλό κουράγιο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Είναι χαρά μου που τον βλέπω. Υπήρξαμε συμπαίκτες σε δύο ομάδες, τη Νάουσα και τον Παναιτωλικό και μετά από χρόνια συναντιόμαστε σαν συνάδελφοι προπονητές. Ηλία καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις και καλή σταδιοδρομία σαν νέος προπονητής.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας. Άλλη μια δίκαιη νίκη. Θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Διαχειριστήκαμε και τα δύο ημίχρονα όπως έπρεπε. Δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις και βάλαμε τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας δύο γκολ. Θα μπορούσαμε, αν στην τελική προσπάθεια είχαμε καθαρό μυαλό για να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να διευρύνουμε το σκορ. Να αυξήσουμε την ψυχολογία και της ομάδας και των παικτών ατομικά. Αλλά, όπως λέω πάντα, η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί και όσο βαίνουμε προς το τέλος, αυτό είναι στο μυαλό μας. 

Όλα τα παιχνίδια έχουν τις ιδιαιτερότητές τους και τις απαιτήσεις τους. Πολλές φορές ένα παιχνίδι κρύβει παγίδες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει να χάσει κάτι. Ισα ίσα έχει νέα παιδιά που έχουν φιλοδοξία και κίνητρο να αποδείξουν πράγματα. Τα απιδιά ανταποκρίθηκαν και πέτυχαν τη νίκη.

Αυτό που προέχει για εμάς είναι να ξεκουραστούμε. Μέσα στη βδομάδα δεν έχουμε υποχρεώσεις, κάποιο παιχνίδι. Γι αυτό είναι ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί μας περιμένει η μεθεπόμενη βδομάδα που είναι απαιτητική, με τρία κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια τα οποία πρέπει ετοιμαστούμε για να τα διαχειριστούμε όπως και τα προηγούμενα".  

Καλή συνέχεια στον ΠΑΟ Κουφαλίων και τον Ηλία.

ΗΛΙΑΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (Προπονητής ΠΑΟ Κουφαλίων): «Το αποτέλεσμα πιστεύω ήταν δίκαιο γιατί η Βέροια ήταν καλύτερη από εμάς. Εμείς δουλέψαμε όλη τη βδομάδα για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, όπως και σε όλα τα παιχνίδια. Στην κατάσταση που είμαστε στοχεύουμε πάντα στους τρεις βαθμούς. Δεν μας βγήκε. Είχαμε αρκετές αγωνιστικές ελλείψεις. Προσπαθήσαμε με τα παιδιά που ήρθαν από πίσω να στήσουμε την ομάδα έτσι όπως έπρεπε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν το καταφέραμε.

Η Βέροια, θεωρώ ότι, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες γιατί είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και απ΄ ότι γνωρίζω τον φίλο μου, τον Σάκη (Θεοδοσιάδη). Πιστεύω ότι θα είναι η πρωταγωνίστρια και αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή επιτυχία, να πετύχει τους στόχους της και καλή επιτυχία στον φίλο μου τον Σάκη».