ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 600 φορές

Επιστροφές στην «Βασίλισσα» που βλέπει με αισιοδοξία το παιχνίδι στην Μελίτη

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 2ο όμιλο, η ΒΕΡΟΙΑ καλείται να ταξιδεύσει στην Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Μελίτη της Φλώρινας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Μελιτέα, ο οποίος κάθε άλλο παρά μία αδύναμη ομάδα είναι και όπως στα προηγούμενα παιχνίδια του, ούτε και αύριο πρόκειται να είναι αδιάφορος.

Από την μεριά της η «Βασίλισσα», σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι της με τα Κουφάλια, στο οποίο μετρούσε τρεις απουσίες, αυτές των Μπακάλη, Χαντζάρα, Μελικιώτη, αύριο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με απουσίες, αφού ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει στην διάθεσή του  όλους τους παίκτες του.

Εξαίρεση αποτελεί μόνο ο Μεληκιώτης, που ως γνωστόν πριν 10 μέρες υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και ήδη έχει τοποθετήσει το χέρι του σε νάρθηκα. Σύμφωνα με τους γιατρούς  θα παραμείνει εκτός δράσης για άλλες είκοσι μέρες, σύμφωνα με την  αρχική πρόβλεψη. Επίσης ο Ιωάννου, αν και αναμενόταν να ακολουθήσει από την Δευτέρα που μας πέρασε, τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού ο νεαρός παίκτης δεν αποθεραπεύτηκε και όλο αυτό το διάστημα παραμένει εκτός προπονήσεων.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι οι εξής: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μουχάλης, Μουρατίδης, Ταϊρης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ" και του υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου ΣΤΑΘΗ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ.