ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πλούσιο φωτορεπορτάζ και παραλειπόμενα από το 0-0 της ΒΕΡΟΙΑΣ στα Γιαννιτσά

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ και παραλειπόμενα από την λευκή ισοπαλία της "Βασίλισσας" στα Γιαννιτσά, για τον εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής:

* Τσιότρας και Παπουτσίδης ήταν οι παίκτες που δεν δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα, ενώ μέχρι το τέλος του ματς έμειναν στον πάγκο οι Κυριακίδης, Μπλατσιώτης και Μουχάλης.

* 400 και πλέον οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο των Γιαννιτσών, στην πλειοψηφία τους φίλοι της γηπεδούχου ομάδας.

* Πρώτα ξαδέλφια είναι ο Ζούρκος Αλέξανδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Νίκος των Γιαννιτσών, που αγωνίστηκαν αντίπαλοι στο σημερινό ματς.

* Προπονητής των Γιαννιτσών εδώ και δύο μήνες είναι ο πρώην παίκτης της «Βασίλισσας» Τιμόθεος Καβακάς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του και σημερινή του αντίπαλο, εκφράζοντας μετά το παιχνίδι την πεποίθησή του ότι αυτή θα είναι που θα κόψει πρώτη το νήμα στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

* Άρωμα Ημαθίας στα Γιαννιτσά, αφού ο γενικός αρχηγός Γρηγόρης Φανάρας είναι από το Κεφαλοχώρι, ο προπονητής των τερματοφυλάκων Διονύσης Γρηγορόπουλος από το ίδιο χωριό της Ημαθίας και οι ποδοσφαιριστές Ζούρκος και Μπιγκάνος από τη Βέροια και τη Νάουσα αντίστοιχα.

* Το περιβραχιόνιο του αρχηγού πέρασε από τον Αλέξη Βεργώνη στον Στέλιο Μαραγκό, όταν ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 88' από τον Καράμπελα.

* Πολύ καλή ήταν η φιλοξενία της διοίκησης των Γιαννιτσών προς την Βεροιώτικη αποστολή, ενώ και οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν εξαιρετική συμπεριφορά προς τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων, με τους οποίους καθόταν μαζί στην ίδια κερκίδα.

* Παρών στο γήπεδο και ο παλιός παίκτης της "Βασίλισσας" Λάζαρος Μακρίδης, που αγωνίστηκε στους "κυανέρυθρους" στις αρχές της δεκαετίας του '90.

* Σε πολύ κακή κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Γιαννιτσών, δυσκολεύοντας σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις των παικτών των δύο ομάδων.

* Και τις τέσσερις αλλαγές πραγματοποίησε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, ενώ ο προπονητής των Γιαννιτσών Τίμος Καβακάς έκανε μόλις μία.