ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 632 φορές

Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον Εδεσσαϊκό

20η αγωνιστική αύριο στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και η ΒΕΡΟΙΑ επιστρέφει στην έδρα της, ύστερα από τα δύο παιχνίδια που έδωσε μακριά από αυτή, την περασμένη Κυριακή στην Μελίτη, από όπου πέρασε νικηφόρα και την Τετάρτη στα Γιαννιτσά, όπου σταμάτησε το σερί των 10 νικών της, αφού σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την τοπική ομάδα.

Αύριο λοιπόν Κυριακή η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει στο γήπεδό της τον Εδεσσαϊκό, ο οποίος κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος αντίπαλος είναι. Μάλιστα ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα, γίνεται ακόμη μεγαλύτερος, αφού ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, που τώρα είναι καλυμμένος με χιόνι, αν τελικά καθαριστεί από αυτό, θα είναι πολύ βαρύς, κάτι που θα δυσχεραίνει τη ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία είναι τεχνική ομάδα.

Από την άλλη τα ευχάριστα είναι ότι ο Σάκης Θεοδοσιάδης, πέρα από τις απουσίες των Μελικιώτη, Ιωάννου, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα .

Έτσι η αποστολή είναι η ίδια με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και την αποτελούν οι: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μουχάλης, Μουρατίδης, Ταϊρης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ.