ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 979 φορές

Μπορούσε τη νίκη, έμεινε στο 1-1 η ΒΕΡΟΙΑ με τον Εδεσσαϊκό

Άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της πρώτης θέσης "πέταξε" η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εδεσσαϊκό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αγωνίζονται δυνατά, παθιασμένα και να τα δίνουν όλα για τη νίκη, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης τόσο στο γήπεδο όσο και στις κερκίδες, όπου παρά το δριμύ ψύχος βρέθηκαν περίπου 400 φίλοι και των δύο ομάδων.

Αγωνιστικά, οι "πράσινοι" πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό πήραν το προβάδισμα στο σκορ! Ήταν ο Μεταξάς που έγινε κάτοχος της μπάλας και από αριστερά μπήκε στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, πλασάροντας εύστοχα τον Κοντογουλίδη και γράφοντας με το... καλησπέρα το 0-1!!

Μετά το 15λεπτο οι "κυανέρυθροι" άρχισαν σιγά - σιγά να συνέρχονται και να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 20' ο Κανούλας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου!

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 26' η "Βασίλισσα" έφτασε τελικά στην ισοφάριση, όταν ο Βεργώνης κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του από τον Χαραβιτίδη και ο Κανούλας από τα 11 βήματα έγραψε το 1-1!

Στην επανάληψη η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Ταουσιάνη στο 51' να πλασάρει από πλάγια θέση τον Κοντογουλίδη, αλλά τον Κυριακίδη να διώχνει τη μπάλα σαν "από μηχανής θεός" πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος!

Από εκεί και πέρα οι Βεροιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε την πολύτιμη νίκη.

Στο 56' ο Μπλέτσας με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σοϊλεμέζογλου μπλόκαρε σταθερά το διαγώνιο σουτ του Χαντζάρα από πλάγια αριστερά.

Στο 72' η κεφαλιά "ψαράκι" του Βεργώνη από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ, ενώ πριν βγει δεν κατάφερε ο Σκαθαρούδης με προβολή να την στείλει στα δίχτυα!

Η "Βασίλισσα" θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά, αφού έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφερε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαντζάρας με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Σοϊλεμέζογλου με διώξει τη μπάλα σε κόρνερ, ενώ στην επόμενη φάση ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Βεργώνη!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Χαντζάρας σέντραρε από αριστερά αλλά οι Μυλωνάς και Σκαθαρούδης δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με το 1-1 να παραμένει έως το τέλος!

Να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαμε ένταση στο ματς, με αρκετές αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ενώ μεγάλη ένταση υπήρξε και μετά το σφύριγμα της λήξης!

"Λίγος" για το παιχνίδι αυτό ήταν ο διαιτητής Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, ενώ πιο σωστές υποδείξεις είχαν οι συντοπίτες βοηθοί του, Στεφανής και Βογιατζής.

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (57' Παπουτσίδης), Κανούλας (81' Μυλωνάς), Ταΐρης, Τσικόπουλος, (70' Σκαθαρούδης) Μουρατίδης (46' Χαντζάρας)

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σαμπάνης): Σοϊλεμέζογλου, Γκαρακλίδης (13' λ.τ. Κωνσταντινίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης (77' Λαφαζανίδης), Τούφας, Παπαδημητρίου, Μεταξάς, Ντόγος (68' Τσιάκαλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/1...