ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1286 φορές

Αναίτιες προκλήσεις και τσαμπουκάδες από τους Εδεσσαίους!

Ξένισαν τους ανθρώπους της "Βασίλισσας" αλλά και τους φιλάθλους της, οι αναίτιες προκλήσεις και οι... τσαμπουκάδες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, από τους φιλοξενούμενους.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Σαπάνη πήγαιναν σκληρά πάνω στους αντιπάλους τους, αρκετές φορές και αντιαθλητικά, έχοντας την ανοχή του διαιτητή που τους χάρισε αρκετές κάρτες! Για τον λόγο αυτό υπήρξαν και αρκετές αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο τέλος υπήρξαν προκλήσεις, αυτή τη φορά και από τον πάγκο των Εδεσσαίων, γεγονός που «άναψε τα αίματα», με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, στην οποία ενεπλάκησαν και παράγοντες των δύο ομάδων, περισσότερο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μέσα στον χαμό και ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Πέτρος Πασσαλής, που ξέφυγε από τα επιτρεπόμενα πλαίσια, δάγκωσε το χέρι παράγοντα της "Βασίλισσας" και φώναζε κάνοντας συστάσεις στους ανθρώπους και τους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ να μπουν στα αποδυτήριά τους και να μη φωνάζουν. Ποιος; Ο φιλοξενούμενος στους οικοδεσπότες!

Τελικά, ύστερα από αρκετά λεπτά επικράτησε η λογική και η ψυχραιμία, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και από τις δύο πλευρές και έτσι έλαβε τέλος ένα ατυχές συμβάν, το οποίο προκλήθηκε από την συμπεριφορά των παικτών και παραγόντων των φιλοξενουμένων!

Μάλιστα λίγες ώρες μετά τον αγώνα, η ομάδα του Εδεσσαϊκού εξέδωσε ανακοίνωση - καταγγελία για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ (διαβάστε εδώ...) αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τέτοιες συμπεριφορές γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και δεν αρμόζουν σε μια βασίλισσα!!

Μάλλον ξεχνούν τις σκηνές… απείρου κάλλους που εκτυλίχτηκαν στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους κόντρα στα Γιαννιτσά στον Α' γύρο και το άγριο ξύλο που έπεσε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ο βοηθός διαιτητή και τα γεγονότα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου... και όχι μόνο!!