ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 771 φορές

Απαντάει στις καταγγελίες του Εδεσσαϊκού η ΒΕΡΟΙΑ

Απάντηση στις καταγγελίες του Εδεσσαϊκού για τα όσα έγιναν μετά την λήξη του αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ, εξέδωσε η διοίκηση της "Βασίλισσας του βορρά".

Αναλυτικά:

Αναφορικά με τις ανυπόστατες και ευφάνταστες (για ποιο λόγο άραγε;) καταγγελίες του Εδεσσαϊκού, στον αγώνα με την Βέροια την Κυριακή 24η Φεβρουαρίου, τονίζουμε τα εξής:

Παρόλο που η διοίκηση της ομάδας μας από την αρχή του αγώνα προσέφερε άψογη φιλοξενία στον κ. Πασσαλή και στην διοίκηση της ομάδας του, όπως το πράττει σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας με όλες τις ομάδες, οι ίδιοι αρνούνταν το οτιδήποτε. Έπειτα, στην διάρκεια του ημιχρόνου η διοίκηση της Βέροιας προσκάλεσε τον κ. Πασσαλή για να του προσφέρει το καθιερωμένο κέρασμα στον χώρο των VIP του γηπέδου, αλλά αυτός αρνήθηκε και πάλι για προσωπικούς (ποιους άραγε;) του λόγους, προετοιμάζοντας έτσι ένα αρνητικό κλίμα.

Μετά το πέρας του αγώνα ολομόναχος ο κ. Πασσαλής πέρασε τον χώρο των VIP ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ βρίζοντας και κάνοντας χειρονομίες στους πάντες. Κατά την συγκεκριμένη στιγμή τα αστυνομικά όργανα που είναι εντεταλμένα να είναι στον χώρο καθώς και άτομα από το τεχνικό team της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ έτρεξαν να τον προστατεύουν, όπως και έπραξαν. Όσο αφορά την υποτιθέμενη είσοδο των ποδοσφαιριστών μας στα αποδυτήρια της ομάδας του Εδεσσαικού, αυτό ουδέποτε συνέβη.

Η φιλοξενία της Βασίλισσας του Βορρά", όπως και το κοινωνικό της πρόσωπο, παραμένουν άψογα από την αρχή της χρονιάς και έτσι θα συνεχίσουν να είναι.

Γραφείο τύπου Π.Σ. Βέροια