ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1151 φορές

Δεύτερη νίκη επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και πρόκριση στα ημιτελικά για τη ΒΕΡΟΙΑ

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας προκρίθηκε και επίσημα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, νίκησε και στον σημερινό επαναληπτικό με 3-0 τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Το ματς ήταν περισσότερο... τυπική διαδικασία, αφού όλα είχαν κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές τους, αλλά και σε κάποιους που δεν είχαν μέχρι τώρα πολλές συμμετοχές.

Οι Βεροιώτες προηγήθηκαν στο 18' με τον Λεφίδη, ο οποίος δέχθηκε την όμορφη μπροστινή μπαλιά του Βεργώνη και από θέση αριστερά νίκησε τον Θεοδώρου γράφοντας το 1-0 (φωτο).

Δύο λεπτά αργότερα ο Παπουτσίδης σέντραρε από δεξιά και ο Βεργώνης με κεφαλιά από καλή θέση πέτυχε το 2-0.

Στο 36' οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή όταν η κεφαλιά του Αργυρόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα, ενώ είχαν και άλλες 2-3 πολύ καλές στιγμές.

Στο 50' ο Μυλωνάς έπιασε το δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ο Θεοδώρου απέκρουσε προσωρινά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στο 72' ο Τσικόπουλος σούταρε από κοντά αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έβγαλε παράλληλη σέντρα για τον Χαντζάρα που με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-0.

Στο 80' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά από θέση δεξιά, έδιωξε και πάλι ο Θεοδώρου.

Από την πλευρά τους οι "ασπρόμαυροι" είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, όταν ο Πάντος απέκρουσε σωτήρια την κοντινή κεφαλιά του Α. Μπουκλά στο 59'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους Μπαλιάκα και Βογδόπουλο, όλοι του Συνδέσμου Κοζάνης. 

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Πάντος, Παπουτσίδης, Λεφίδης (69' λ.τ. Χαντζάρας), Τσιότρας, Μουρατίδης (64' Ταϊρης), Σοφιανίδης, Καράμπελας, Βεργώνης (76' Μπλέτσας), Βασίλτσης, Μυλωνάς, Τσικόπουλος.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ. (Σάκης Παγγούρας): Θεοδώρου, Κούκλας Αρ., Μπουκλάς Α., Καρατάσιος, Κίτσας Γ. (38' λ.τ. Φωτιάδης), Αργυρόπουλος (70' Πέτκος), Πετράι (53' Κίτσας Ν.), Κούκλας Χρ. (60' Κούκλας Π.), Ζωγράφος, Κίτσας Ελ., Βουλγαρόπουλος.

* Στην αυριανή (7/3) κλήρωση η "Βασίλισσα" θα μάθει τον αντίπαλό της, που θα είναι ένας εκ των Νίκης Αγκαθιάς, Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων και ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαρτίου.