ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 825 φορές

Η μέχρι σήμερα πορεία της «Βασίλισσας» στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, φιγουράρει εδώ και δεκαπέντε μέρες η «Βασίλισσα του Βορρά», με την ελπίδα και την αισιοδοξία να συνεχίσει στην κορυφή μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Β' Εθνική κατηγορία, βάζοντας τέρμα στις δυσκολίες που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια, με αποκορύφωμα την διάλυση της ΠΑΕ.

Η ΒΕΡΟΙΑ, με την υγεία πλέον που την διακρίνει και τους αξιόλογους ανθρώπους που την διοικούν από το περσινό καλοκαίρι, επικεφαλής των οποίων είναι ο επιχειρηματίας Στέφανος Αποστολίδης και με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού της, των Αφων Μπίκα, μπορεί να μην ξεκίνησε όπως θα ήθελε και να έχασε στα επτά πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αρκετούς βαθμούς, στη συνέχεια όμως πήρε τα πάνω της και με ένα σερί 12 νικών κατάφερε να μαζέψει 39 βαθμούς και να ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία!

Ας δούμε, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά.

ΝΙΚΕΣ - ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ - ΗΤΤΕΣ

Σε 21 αγώνες η «Βασίλισσα» έχει πετύχει 13 νίκες, αναδείχθηκε 6 φορές ισόπαλη και γνώρισε την ήττα σε δύο αναμετρήσεις. Έχει τις περισσότερες νίκες στον όμιλό της (13) μαζί με τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ μετά την ΑΓΚΑΘΙΑ έχει τις λιγότερες ήττες (2).

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ είχε μέχρι πριν λίγο καιρό στο ενεργητικό της, ένα σημαντικό σερί νικών που έφτασαν στις 12, όμως αυτό το σερί ανακόπηκε με την ισοπαλία στα Γιαννιτσά, στο εξ αναβολής παιχνίδι και ακολούθησαν άλλες δύο ισοπαλίες με Εδεσσαϊκό (εντός) και ΑΓΚΑΘΙΑ (εκτός).

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡΣ

Ακόμη η ΒΕΡΟΙΑ έχει την καλύτερη επίθεση του 2ου ομίλου, πετυχαίνοντας 40 τέρματα σε 21 αγώνες, ενώ έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα (μετά την ΑΓΚΑΘΙΑ) με 13 γκολ παθητικό.

Τα 40 τέρματα της ΒΕΡΟΙΑΣ πέτυχαν 11 παίκτες της, με τον Σάκη Κανούλα να είναι ο αρχισκόρερ με 13 τέρματα, ενώ κατέχει και την δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, μετά τον Παπαδημητρίου του Εδεσσαϊκού, ο οποίος έχει πετύχει ένα περισσότερο, δηλαδή 14.

Τον Κανούλα ακολουθούν ο Μπλέτσας με 6 τέρματα, ο Τσικόπουλος με 5, ενώ από 4 έχουν πετύχει οι Βεργώνης, Σκαθαρούδης, από 2 οι Μυλωνάς, Μουρατίδης και από 1 οι Καράμπελας, Μαραγκός, Παπουτσίδης και Κυριακίδης.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Στους 21 αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στον 2ο όμιλο, κάθισαν στον πάγκο της δύο προπονητές. Αρχικά ο Νίκος Παπανώτας, που την κοουτσάρισε στους πέντε πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος και στη συνέχεια ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα και την έχει κοουτσάρει σε 16 παιχνίδια.

Ο Βεροιώτης τεχνικός, μέτρησε τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα, ενώ ο νυν τεχνικός της «Βασίλισσας», με εξαίρεση την ήττα από την ΑΓΚΑΘΙΑ, έχει στο ενεργητικό του, 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες.