ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1193 φορές

Η «μάχη» ΒΕΡΟΙΑΣ και ΑΓΚΑΘΙΑΣ για τις δύο πρώτες θέσεις, πέντε «στροφές» πριν το φινάλε

Πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον 2ο όμιλο και το πρωτάθλημα έχει πάρει «φωτιά» στην κορυφή, μετά τη νίκη του Παλαιοχωρίου επί των Γιαννιτσών (2-1), στο εξ' αναβολής παιχνίδι που έγινε το Σάββατο.

Οι Χαλκιδικιώτες με το τρίποντο που πήραν, μείωσαν στον ένα βαθμό την διαφορά από την πρωτοπόρο ΒΕΡΟΙΑ και όπως δείχνουν τα πράγματα, όλα θα κριθούν για την πρώτη θέση στο ματς της 24ης αγωνιστικής, που θα γίνει στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου (31/03) μεταξύ των δύο ομάδων.

Μέχρι τότε όμως, μεσολαβούν δύο αγωνιστικές, οι οποίες είναι «φωτιά» για τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη, ο οποίος υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την δυνατή Τρίγλια, που διεκδικεί και αυτή μία από τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και πηγαίνει πριν το ντέρμπι με τη ΒΕΡΟΙΑ να παίξει στην δυνατή έδρα της Αριδαίας. Επίσης, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίζεται στην Έδεσσα κόντρα στον τοπικό Εδεσσαϊκό, ο οποίος πιθανότατα να διεκδικεί την δεύτερη θέση.

Αντίθετα η «Βασίλισσα» μέχρι το ντέρμπι, έχει δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας με το Αμύνταιο και την μεθεπόμενη στον Λαγκαδά με την τοπική ΑΠΕ. Δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, αφού ήδη έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική η "Βασίλισσα" δίνει ένα πιο δύσκολο παιχνίδι, στον Εύοσμο κόντρα στον τοπικό Αγροτικό Αστέρα, που και αυτός όμως θα είναι θεωρητικά αδιάφορος αφού δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τον ίδιο στόχο με ΒΕΡΟΙΑ και Παλαιοχώρι έχουν άλλες τρεις ομάδες, κατά κύριο λόγο η ΑΓΚΑΘΙΑ με την Τρίγλια και κατά δεύτερο ο Εδεσσαϊκός, με το πιο εύκολο πρόγραμμα στα εναπομείναντα παιχνίδια να το έχει η ΝΙΚΗ, που αντιμετωπίζει κυρίως ομάδες που δεν έχουν στόχο, μιας και ήδη έχουν υποβιβαστεί, με εξαίρεση τον Εδεσσαϊκό, που τον υποδέχεται στην έδρα της.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στους βαθμούς που έχουν οι προαναφερόμενες ομάδες που διεκδικούν τις δύο προνομιούχους θέσεις, αλλά και στους αγώνες που έχουν να δώσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να κάνετε τους δικούς σας υπολογισμούς.