ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1140 φορές

Πλησιάζει η "στέψη"...

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής έκανε η ΒΕΡΟΙΑ, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΠΕ Λαγκαδά με 3-0 εκτός έδρας.

Οι "κυανέρυθροι" αύξησαν πλέον την διαφορά τους από την δεύτερη θέση στους πέντε βαθμούς, όπου βρίσκεται πλέον η Τρίγλια μιας και ο Άρης Παλαιοχωρίου άφησε δύο βαθμούς στην Αριδαία (1-1 με τον Αλμωπό).

Ακολουθεί για τους Βεροιώτες την ερχόμενη Κυριακή (31/3) το ντέρμπι στο Παλαιοχώρι, το οποίο θα κρίνει πολλά...

Στο αγωνιστικό μέρος, η "Βασίλισσα" αντιμετώπισε δυσκολίες στο πρώτο μέρος από την καλά οργανωμένη μεσοαμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Οι παίκτες της είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Σαμαλέκη.

Η ομάδα του Λαγκαδά ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με ένα καλό σουτ του Σανκόλι έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοντογουλίδη στο 19'.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι Βεροιώτες αύξησαν την πίεσή τους και τελικά δικαιώθηκαν, αφού στο 44' πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ήταν ο Μπλέτσας που εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, με τον Μπακάλη να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά στην "καρδιά" της άμυνας των γηπεδούχων και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας 0-1!

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε πιο δυνατά και στο 61' διπλασίασε τα τέρματά της με τον Χαντζάρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σαμαλέκη που «τράκαρε» με αμυντικό του, προχώρησε και σε άδεια εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2!

Οι "κυανέρυθροι" δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να πετύχουν στη συνέχεια ένα ακόμη τέρμα, χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 78' με τον Μυλωνά.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 83' έκαναν τρία τα τέρματά τους με ένα ωραίο γκολ του Παπουτσίδη, ο οποίος από 30 περίπου μέτρα έπιασε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Λαγκαδά για το τελικό 0-3!

Στο 89' ο Μυλωνάς προσπάθησε από πλάγια θέση να πλασάρει τον Πετράκη, αυτός απέκρουσε προσωρινά, με τη μπάλα να καταλήγει στον Παπουτσίδη που μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πετράκης απέκρουσε το πλασέ του Σκαθαρούδη από πλάγια θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τακίδης από το Κιλκίς, με βοηθούς τους συντοπίτες του Ζιγκερίδη και Ιωαννίδη.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Σαμαλέκης (73' λ.τ Πετράκης), Τσακάλης Ο., Καρυπίδης (74' λ.τ. Κοτανίδης), Βακουφτσής, Ζέρβας, Κασιάνος, Πούλης (84' Τσακάλης Α.), Βλαχόπουλος, Σανκόλι (51' λ.τ. Ντεμίρ), Πεχλιβανίδης, Παφίλης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης (76' Ζούρκος), Κυριακίδης, Μουρατίδης, Μπακάλης, Μπλέτσας (70' Παπουτζίδης), Βεργώνης, Σκαθαρούδης, Κανούλας (62' Μυλωνάς), Τσικόπουλος, Χαντζάρας (80' Βασίλτσης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/3...