ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1167 φορές

Θεοδοσιάδης: "Το μυαλό στο Παλαιοχώρι" - Καρακώστας: "Άξια πρωταθλήτρια η ΒΕΡΟΙΑ"

Ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ με τη νίκη της 3-0 στον Λαγκαδά.

Άλλωστε και ο προπονητής του Λαγκαδά, Ηλίας Καρακώστας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα παραδέχθηκε πως η "Βασίλισσα" θα είναι άξια πρωταθλήτρια, ενώ από την πλευρά του ο Σάκης Θεοδοσιάδης εστίασε την προσοχή του στην προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στο Παλαιοχώρι.

Στην συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών, έγινε και η παρουσίαση του νέου Γενικού Διευθυντή της ΑΠΕ Λαγκαδά, Κυριάκου Σκεντερίδη (κατάγεται από το Πλατύ Ημαθίας), ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι στόχος είναι η οργάνωσή της ομάδας και η δημιουργία Ακαδημιών, ώστε να γίνει φυτώριο ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ):

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη νίκη τους, μια νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει αλλάξει πολλά πράγματα από τον πρώτο γύρο. Μια ομάδα η οποία πλέον στηρίζεται στη νεανικότητα, στον ενθουσιασμό, στο κίνητρο και εδώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφό μου Ηλία Καρακώστα για την πολύ καλή προσπάθεια που κάνει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την αξιοπρέπεια που έχουν σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος πως έτσι θα τελειώσει αυτή η προσπάθεια και εύχομαι ο Λαγκαδάς μέσα από αυτήν την δοκιμασία το καλοκαίρι να ξαναβρεί τον δρόμο του. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Ήταν ένα ματς υπομονής απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ πειθαρχημένη και είχε κίνητρο απέναντι στη ΒΕΡΟΙΑ. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε λίγο το καθαρό μυαλό, είχαμε μια νευρικότητα. Ενδεχομένως αυτό να προήλθε από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν θέμα υπομονής να πετύχουμε στο 44' το γκολ και να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας και πετύχαμε άλλα δύο τέρματα. Μια νίκη αυτοπεποίθησης, ψυχολογίας για την συνέχεια και τα τρία παιχνίδια που απομένουν. Τα κεφάλια κάτω και δουλειά στην καθημερινότητα. Να προετοιμαστούμε καλά γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Παλαιοχώρι και εκεί είναι από σήμερα το μυαλό μας.  

Εμείς αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα και πειθαρχία και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχουμε, να κατακτούμε τους τρεις βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στον στόχο".

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ (ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ):

"Να συγχαρώ τη ΒΕΡΟΙΑ και τον θαυμάσιο προπονητή της, ο οποίος όπου πήγε δημιούργησε έργο και είναι πολύ πετυχημένος. Χαίρομαι που τον συναντώ και από κοντά.

Εμείς από την πλευρά μας αντιτάξαμε ένα τακτικό προσανατολισμό για να αντιμετωπίσουμε τη ΒΕΡΟΙΑ, την «Βασίλισσα του βορρά», που ήταν τιμή και χαρά να τους φιλοξενήσουμε στον Λαγκαδά. Για εμάς το παιχνίδι ήταν γιορτή, τα δώσαμε όλα και θεωρώ πως είχαμε μια πολύ αξιοπρεπή παρουσία, απέναντι στην άξια πρωταθλήτρια. Εγώ σαν ποδοσφαιριστής αντιμετώπισα πάρα πολλές φορές σε παλαιότερες εποχές τη ΒΕΡΟΙΑ και μάλιστα το ντεμπούτο ως επαγγελματίας το έκανα με τη Νίκη Βόλου όπου νικήσαμε 0-1 μέσα στη Βέροια. Έχω πολλές αναμνήσεις από τη Βέροια. Υπέροχος κόσμος και εύχομαι η «Βασίλισσα του βορρά» και πάλι να ανέβει  στην Superleague και είμαι σίγουρος με αυτόν τον προπονητή θα το πετύχει.

Εμείς με τον καινούργιο Γενικό Διευθυντή μας, Κυριάκο Σκεντερίδη, προσπαθούμε να οργανώσουμε την ομάδα του Λαγκαδά με μια σειρά από κινήσεις που αφορά και τις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα για τη νέα σεζόν με εξεύρεση χορηγών και επενδυτών. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα εργοστάσιο παικτών και θα χαρώ πάρα πολύ και η ΒΕΡΟΙΑ να αποκτά παίκτες από εμάς".