ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1088 φορές

Με τον κόσμο στο πλευρό της η «Βασίλισσα» στον Εύοσμο για την στέψη

Τους κόπους μίας ολόκληρης περιόδου, παίζει αύριο Κυριακή στο γήπεδο του Ευόσμου η ΒΕΡΟΙΑ, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος βαθμολογικά είναι αδιάφορος, μιας και έχει προ πολλού εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι Βεροιώτες, αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον δεύτερο όμιλο, βολεύονται ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση, κάτι που θα τους απαλλάξει από την συμμετοχή, ως δευτεραθλητές, στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ, από τους οποίους θα ανέλθουν στην Β' Εθνική μόνο οι 4  από τους 8 δεύτερους των ομίλων.

Οι παίκτες της «Βασίλισσας», που όλη την εβδομάδα προετοιμάζονται για αυτόν τον ΤΕΛΙΚΟ, όπως τον χαρακτήρισε ο προπονητής τους, είναι σίγουρο ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια και θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε στο τέλος, μαζί με τους προπονητές τους, την διοίκηση, που τους προσφέρει επαγγελματικές συνθήκες εργασίας  και τους φίλαθλους τους, που θα είναι στο πλευρό τους σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, να πανηγυρίσουν την απευθείας επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες!

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, θα υπολογίζει για το παιχνίδι του Ευόσμου και τους Μουχάλη, Μυλωνά, οι οποίοι απουσίαζαν από το προηγούμενο με τα Κύμινα, λόγω τιμωρίας.

Η αποστολή των "κυανέρυθρων" αποτελείται από όλους τους  παίκτες, που συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ της, μηδέ εξαιρουμένων και των τραυματιών Λεφίδη, Ιωάννου. Αυτοί είναι οι: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Πάντος, Βεργώνης, Ζούρκος, Μουχάλης, Μυλωνάς, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ταϊρης,  Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας, Μεληκιώτης, Λεφίδης, Τρούπκος, Βασίλτσης, από τους οποίους λίγο πριν το παιχνίδι θα ανακοινωθούν οι 18 που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Κάλεσμα στον κόσμο της "Βασίλισσας του βορρά" απευθύνουν οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας, ενόψει του "τελικού" της Κυριακής (14/4) με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο του Ευόσμου, όπου οι "κυανέρυθροι" με νίκη ή ισοπαλία κατακτούν την άνοδο στην Football League.

Αναλυτικά:

"Οι παίκτες, το τεχνικό team και η διοίκηση της Βέροιας καλούν τους φιλάθλους μας να συμπαρασταθούν την "Βασίλισσα" στον τελευταίο και κρίσιμο για την άνοδο στην Football League, εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 14 Απριλίου.

Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν στις 1.30 το μεσημέρι από την "Ελιά". Υπεύθυνος επικοινωνίας Θόδωρος Ελευθεριάδης. Τηλέφωνο 6974077834. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυριακη 14 Απριλίου. Veria Fc. Μια πόλη,μια ομάδα. Μαζί πανηγυρίζουμε το πρώτο βήμα της επιστροφής της "Βασίλισσας" στον θρόνο της".

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Αγρ. Αστέρας - Βέροια διαιτητής ο θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) βοηθοί οι Δεμερτζής και Δέλλιος ( Πέλλας)

Αμύνταιο- Κουφάλια διαιτητής ο Κεχαγιάς (Κοζάνης) βοηθοί οι Πράχαλης και Βογδόπουλος (Κοζάνης)

Μακεδονικός- Τρίγλια διαιτητής ο Τζουμαλάκης (Σερρών) βοηθοί οι Κρυωνάς (Σερρών) Κουβαλάκης (Δράμας)

Αγκαθιά- Λαγκαδάς διαιτητής ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) βοηθοί οι Μωυσιάδης και Δρουδάκης (Γρεβενών)

Γιαννιτσά- Αριδαία διαιτητής ο Παραδεισόπουλος (Πιερίας) βοηθοί οι Καλορογιάννης και Κουτσικανίδης (Πιερίας)

Εδεσσαϊκός- Παλαιοχώρι διαιτητής ο Πάνος (Ηπείρου) βοηθοί οι Τζιουβάρας ( Κοζάνης) Στεφούλης ( Γρεβενών)

Κύμινα- Μελιτέας διαιτητής ο Αργυρός (Πέλλας) βοηθοί οι Κεσίσογλου και Μίλτσης (Πέλλας)