Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Football League η "Βασίλισσα"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1724 φορές

Πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Football League η "Βασίλισσα"

Η "Βασίλισσα" επέστρεψε! Η ΒΕΡΟΙΑ πανηγυρίζει την επάνοδό της στην Football League μετά τη νίκη της με 2-0 στον Εύοσμο κόντρα στον τοπικό Αγροτικό Αστέρα.

Με σκόρερ τους Σκαθαρούδη και Μπλέτσα οι "κυανέρυθροι" πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν στην σημερινή τελευταία αγωνιστική και ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, δικαιώνοντας τους κόπους και τις προσπάθειες των ανθρώπων της.

Αγωνιστικά, η "Βασίλισσα" ήταν ανώτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Μόλις στο 8' ο Σκαθαρούδης βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, μετά από κεφαλιά πάσα του Βεργώνη και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Στην φάση του γκολ τραυματίστηκε στο πρόσωπο και αποχώρησε ο Βεργώνης (πιθανό κάταγμα στη μύτη).

Οι Βεροιώτες έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό και έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ άλλες τρεις φορές στο α' ημίχρονο. Στο 27' η κεφαλιά του Κανούλα μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ, στο 30' και πάλι ο Κανούλας βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ στο 33' ο Μπλέτσας βρέθηκε σε θέση για γκολ, μετά από σέντρα του Ζούρκου, αλλά ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα απόκρουσε την προβολή.

Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" μπήκαν και πάλι με γρήγορο τέρμα, αφού στο 51' ο Μπλέτσας πήρε την πάσα του Χαντζάρα και πλάσαρε ιδανικά τον Παναγόπουλο γράφοντας το 0-2!

Στο 54' ο Μπλέτσας έπιασε ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς, όταν ο Παπαοικονόμου έπιασε το δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Κοντογουλίδης απέκρουσε σωτήρια.

Στο 70' η ΒΕΡΟΙΑ απείλησε με σουτ του Τσικόπουλου που αποκρούστηκε από τον Παναγόπουλο, ενώ στο 82' ο ίδιος παίκτης με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναγόπουλο.

Τελευταία καλή φάση για τη "Βασίλισσα" στο 84' όταν ο Κανούλας με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Παναγόπουλο σε δύσκολη απόκρουση.

Με το σφύριγμα της λήξης, παίκτες και προπονητές έγιναν ένα "κουβάρι" με τους 200 και πλέον ηρωικούς φιλάθλους που αψήφησαν την ισχυρή βροχόπτωση και έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Ευόσμου!

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία των Θεοδωρόπουλου, Δεμερτζή και Δέλλιου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Σάββας, Μπάρμπας (6' Παπακωνσταντίνου), Τριανταφυλλίδης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Χειρίτρανας (75' Καπρέτσος), Χρήστου (62' Σουλίδης), Αθανασιάδης, Βουτσιάς (56' Παπαοικονόμου), Κουκουλέκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος (76' Μουχάλης), Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Βεργώνης (12' λ.τ. Χατζάρας), Μπλέτσας (65' Τσικόπουλος), Ταϊρης, Σκαθαρούδης (73' Μελικιώτης), Κανούλας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15/4...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS