Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Η διοίκηση δίνει έμφαση στις υποδομές, η άνοδος έχει μεγάλη ευθύνη»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 747 φορές

«Η διοίκηση δίνει έμφαση στις υποδομές, η άνοδος έχει μεγάλη ευθύνη»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Σάκης Θεοδοσιάδης, και μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του και τις συνθήκες που υπάρχουν με την υπάρχουσα διοίκηση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΒΕΡΟΙΑ: «Ηταν μια δύσκολη προσπάθεια, μια συλλογική προσπάθεια, σε έναν δύσκολο όμιλο με πολύ καλές ομάδες και οι κόποι μας δικαιώθηκαν στον Εύοσμο χθες. Η ΒΕΡΟΙΑ το καλοκαίρι έκανε μια επανεκκίνηση, το όνομα, η εργατικότητα και η δυναμική της διοίκησης δεν μπορούσε να έχει διαφορετικό στόχο από το να πρωταγωνιστούμε. Αυτό έγινε σιγά σιγά, για να φτάσεις στον στόχο σου πρέπει να κερδίζεις κάθε εβδομάδα. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι το πρώτο βήμα για να πάει καλά στα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση δίνει μεγάλη έμφαση στις υποδομές, έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστούμε και η άνοδος μας δίνει μεγαλύτερη ευθύνη και δύναμη για να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια η διοίκηση να μην λείψει τίποτα από την ομάδα».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε την επόμενη χρονιά από την ΒΕΡΟΙΑ: «Σπανίζουν πλέον οι υγιείς ομάδες, αυτό χτίζεται από την ΒΕΡΟΙΑ φέτος και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθουν καλύτεροι παίκτες στην επόμενη χρονιά. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρώσουμε μια επιτυχημένη χρονιά όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Είναι νωρίς να πούμε κάτι για την επόμενη χρονιά».

Για το αν άξιζε την 2η θέση η Τρίγλια: «Εδειξε από την αρχή ότι θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, έχει πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή. Η Τρίγλια έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και δίκαια πήρε την 2η θέση».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS