ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1303 φορές

Με το βλέμμα στον τελικό της ΕΠΣΗ, αλλά και την πιθανή διεξαγωγή αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην S.L. 2

Μπορεί οι υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τυπικά να έχουν τελειώσει, όμως οι παίκτες της «Βασίλισσας» συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις.

Και αυτό γιατί τους περιμένει ένας τελικός, αυτός του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί το Σάββατο 4/5 ή την Κυριακή 5/5.

Όμως υπάρχει και η περίπτωση διεξαγωγής αγώνων μπαράζ, μεταξύ των πρωταθλητών των οκτώ ομίλων της Γ' Εθνικής, για το εισιτήριο που θα πάρουν δύο ή τέσσερις εξ' αυτών, ώστε να αγωνιστούν στην νέα κατηγορία που καθιερώνεται, ελέω αναδιάρθρωσης, την Super League 2, ύστερα από αίτημα των περισσότερων ομάδων που είναι άμεσα ενδιαφερόμενες.

Έτσι μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος ο Σάκης Θεοδοσιάδης να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και μετά τον τελικό του κυπέλλου, με καθημερινές προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια.

Για δύο ματς μάλιστα ο αντίπαλος έχει βρεθεί. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου, την επίσης ιστορική Καβάλα και μάλιστα με το σκεπτικό οι δύο ομάδες, να γιορτάσουν στα μεταξύ τους εντός έδρας παιχνίδια, την επάνοδό τους στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Μετά την σημερινή Σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση, οι παίκτες πήραν ρεπό για την Κυριακή και θα επανέλθουν στις προπονήσεις από την Δευτέρα.

Το ιατρικό δελτίο, την εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στον Εύοσμο, ήταν αρκετά φορτωμένο, αφού δεν συμμετείχαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι τραυματίες Βεργώνης, που μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Χαντζάρας που είχε ενοχλήσεις στην φτέρνα, ο Λεφίδης για τον οποίο τελείωσε η σαιζόν, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς, ο Ιωάννου ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας μετά την εγχείρηση και ο Τρούπκος που ήταν άρρωστος και κλινήρης, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή ο Κοντογουλίδης που ανάρρωσε.