ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 776 φορές

Μαραγκός: «Η διοίκηση εξασφαλίζει υγεία σε όλα τα μέτωπα»

Για να χτίσεις κάτι καλό σίγουρα χρειάζεται χρόνο. Παρόλα αυτά, η ΒΕΡΟΙΑ μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, κατάφερε παρά το μέτριο ξεκίνημα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και παράλληλα να πάρει την άνοδο στη Football League.

Ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας άνοιξε τα...χαρτιά του στο metrosport.gr και μίλησε για την επίτευξη της ανόδου για τη ΒΕΡΟΙΑ.

Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό, Στέλιο Μαραγκό, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι ακολούθησε μετά το διπλό στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα, στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των ανθρώπων της διοίκησης της «βασίλισσας του βορρά».

«Επικράτησε μεγάλος χαμός στα αποδυτήρια μετά τη νίκη στον Εύοσμο. Το παιχνίδι αυτό ήταν το σημαντικότερο της χρονιάς. Με τη νίκη αυτή τελειώσαμε και τυπικά με την άνοδο και είμαστε όλοι χαρούμενοι στην ομάδα που πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου», δήλωσε ο έμπειρος στόπερ, ενώ ερωτηθείς για την αναδιάρθρωση εξέφρασε τον προβληματισμό του: «Δυστυχώς είναι απόφαση η οποία θα αδικήσει κάποιες ομάδες, αλλά θα είναι καλό σε βάθος χρόνου για το ποδόσφαιρο γενικότερα».

Οσο για την επόμενη μέρα της ομάδας; «Θα είναι σίγουρα καλύτερη», σχολίασε ο Στέλιος Μαραγκός και πρόσθεσε: «Η διοίκηση της ομάδας εξασφαλίζει υγεία σε όλα τα μέτωπα και κυρίως δίνει στην ομάδα την αξιοπιστία και την αίγλη που είχε χάσει».

Πηγή: metrosport.gr