ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1117 φορές

Σήκωσε και το κύπελλο η ΒΕΡΟΙΑ, 3-0 τα ΤΡΙΚΑΛΑ

Το δύο στα δύο έκανε η «Βασίλισσα» την φετινή σεζόν, κατακτώντας μετά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι Βεροιώτες επικράτησαν στον τελικό με σκορ 3-0 του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και πανηγύρισαν έναν ακόμη τίτλο, κλείνοντας ιδανικά την φετινή χρονιά (ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή το ματς - φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Δόξα Δράμας).

Αγωνιστικά, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν ανώτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη, απέναντι στους πρωτοπόρους της Α' ΕΠΣΗ που στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό τους.

Οι 1000 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες είδαν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, με τους "κυανέρυθρους" να φτάνουν στη νίκη με τέρματα των Σκαθαρούδη, Κανούλα και Βεργώνης.

Η ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς και στο 1ο λεπτό είχε μια καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του Ανδρίτσου πέρασε άουτ.

Οι Βεροιώτες μετά το 5λεπτο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν ποιος θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι, με τους "πράσινους" να προσπαθούν να πετύχουν κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.

Στο 13’η πρώτη καλή στιγμή για τη ΒΕΡΟΙΑ με το σουτ του Ταϊρη από καλή θέση να περνάει λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα τα ΤΡΙΚΑΛΑ είχαν μια καλή στιγμή με τον Λίτσι να βγαίνει στην αντεπίθεση αλλά να σουτάρει άουτ.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών η "Βασίλισσα" άνοιξε το σκορ. Ήταν ο Μουχάλης που έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, με τον Σκαθαρούδη στο 2ο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Αργυρόπουλο γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω κάποιων διακοπών που έγιναν για τραυματισμούς παικτών, με τον Λίτσι μάλιστα να αποχωρεί τραυματίας (έβγαλε τον ώμο του) και τον Ζησιόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Μετά το 35' οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές, χάνοντας στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους αρκετές ευκαιρίες.

Η ΒΕΡΟΙΑ με τον Σκαθαρούδη στο 39’, 42’, 45’ και με τον Μπλέτσα στο 43’, ενώ τα ΤΡΙΚΑΛΑ με τον Παρσόπουλο στο 37' και με τον Κουκουράκη στο 45'.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους Βεροιώτες να θέλουν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα για να κλειδώσουν τη νίκη τους και τους Τρικαλινούς να προσπαθούν να φυλάξουν τα νώτα τους και να χτυπήσουν σε κάποια κόντρα επίθεση.

Τελικά οι "κυανέρυθροι" ήταν αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν, όχι ένα αλλά δύο ακόμη τέρματα, στο 72’ με κοντινό σουτ του Κανούλα έπειτα από πάσα του Κυριακίδη και στο 86’ με καρφωτή κεφαλιά του Βεργώνη μετά από κόρνερ του Κυριακίδη, φτάνοντας στο τελικό 3-0 και πανηγυρίζοντας το νταμπλ την φετινή αγωνιστική περίοδο!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μελτζανίδης με βοηθούς τους Νησελίτη και Χριστοδούλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Μουχάλης (84’ Ζούρκος), Κυριακίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Ταϊρης, Μπλέτσας (55’ Τσικόπουλος), Βεργώνης, Σκαθαρούδης (80’ Βασίλτσης), Κανούλας, Μεληκιώτης (73’ Μυλωνάς).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημήτρης Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ. (77’ Αθανασιάδης), Σωτηράκης, Κουκουράκης (71’ Αναδολού), Ανδρίτσος (61’ λ.τ. Κιρκιλιανίδης Η.), Παρσόπουλος, Λίτσι (31’ λ.τ. Ζησιόπουλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 6/5...