ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1422 φορές

Πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος η «Βασίλισσα»

Φιέστα ανόδου έκανε σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ, με φιλικό αγώνα που έδωσε κόντρα στην επίσης ιστορική Δόξα Δράμας.

Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να ηττήθηκαν με 3-0 από τους πιο έμπειρους αντιπάλους τους, ωστόσο πανηγύρισαν την επάνοδό τους στις επαγγελματικές κατηγορίες έπειτα από ένα χρόνο.

Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των Δραμινών, οι οποίοι από την πλευρά τους ήταν πιο εύστοχοι και πέτυχαν τα τρία τέρματά τους με τον Αυγενικού στο 17’, τον Ανδρέου στο 45’ και τον Σαμπανίδη στο 86’.

Καλές στιγμές για να σκοράρει η "Βασίλισσα" είχε στο 3' με τον Σκαθαρούδη, στο 6' με τον Μεληκιώτη, στο 20' με τον Τσικόπουλο, στο 26' με τον Καράμπελα, στο 43' με τον Κανούλα και στο 68' με τον Μυλωνά.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχαν, απείλησαν και στο 57' με τον Ρεβυθόπολο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παυλίδης με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου και Τσιουγγαρή.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης (46’ Μπλατσιώτης), Ζούρκος (46’ Μουχάλης), Κυριακίδης (46’ Τσιότρας), Μουρατίδης (85’ Παπουτσίδης), Μαραγκός (46’ Μπακάλης), Ταϊρης (78’ Βασίλτσης), Μπλέτσας (46’ Βεργώνης), Καράμπελας (46’ Μυλωνάς), Τσικόπουλος (64’ Σοφιανίδης), Σκαθαρούδης (32’ Κανούλας), Μεληκιώτης (71’ Τρούπκος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα (46’ Λαμπίρης), Σιώπης (46’ Ρεβυθόπουλος), Πενταυράκης (64’ Βοσνιάδης), Καψάλης (46’ Φραγκούλης), Ανδρέου (46’ Ρουγκάλας), Μακρής (46’ Παρασκευάς), Αυγενικού (46’ Λεμονής / 80’ Παπαϊωάννου), Μάρτινς (64’ Τάσσιος), Μπαϊκαρά (64’ Ρούτσης), Κρητικός (46’ Αλεσάνδρο), Δούμτσιος (46’ Σαμπανίδης).

Μετά την λήξη του παιχνιδιού έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στην «Βασίλισσα» από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου, ενώ ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί (δείτε το βίντεο)!

Κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο πριν την έναρξη, άναψαν στην σκεπαστή κερκίδα δεκάδες καπνογόνα σε μπλε και κόκκινο χρώμα, ενώ στο ημίχρονο έγινε διαγωνισμός στο γήπεδο με 5 φιλάθλους που επιλέχθηκαν από την κερκίδα να προσπαθούν να σκοράρουν από το κέντρο του γηπέδου, με έπαθλο μια φανέλα της "Βασίλισσας".

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13/5...