ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1041 φορές

Εν αναμονή εξελίξεων στην ΒΕΡΟΙΑ

Το ενδεχόμενο να αριθμεί 14 και όχι 12 ομάδες η υπό σύσταση Super League 2, όπως άφησε να εννοηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την τροπολογία που αφορά την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, η οποία τελικά ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, φέρνει τα πάνω κάτω στις οκτώ πρωταθλήτριες των ομίλων της Γ' Εθνικής.

Και αυτό επειδή, για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 14 ομάδων στην S.L. 2, θα πρέπει από την Γ' Εθνική να ανέλθουν δύο που θα προέλθουν από αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρώτων των οκτώ ομίλων.

Έλα όμως που οι περισσότερες από αυτές τις ομάδες έχουν σταματήσει τις προπονήσεις, πιστεύοντας ότι η αυλαία του πρωταθλήματος έχει πέσει. Ευτυχώς για την «Βασίλισσα», οι άνθρωποί της ήταν προνοητικοί και οι παίκτες της συνεχίζουν τις προπονήσεις.

Έτσι θα περιμένουν μέχρι και αύριο 14/5, που ήταν βάσει του προγραμματισμού η τελευταία προπόνηση για την περίοδο που έληξε, τυχόν εξελίξεις και ανακοινώσεις από την ΕΠΟ, για την διεξαγωγή ή όχι αγώνων μπαράζ.