Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε αγώνα παλαιμάχων η ΒΕΡΟΙΑ νικησε 3-1 την Κόρινθο
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1091 φορές

Σε αγώνα παλαιμάχων η ΒΕΡΟΙΑ νικησε 3-1 την Κόρινθο

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας όπου οι παλαίμαχοι άσσοι της Βέροιας αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα τους παλαίμαχους της Κορίνθου.και μάλιστα κέρδισαν εύκολα με 3-1.

Το φιλικό έγινε χάρις και στις προσπάθειές του παλιό άσσου  της Βέροιας Σάκη Περαχωρίτη που ήρθε νεαρός στην Βέροια όπου φόρεσε την φανέλα της βασίλισσας , από τα  Αθύκια της Κορίνθου και ήταν επιθυμία  του αειμνήστου προέδρου της Βέροιας Παναγιώτη Λέκκα αφού και ο ίδιος καταγόταν από το ίδιο χωριό. 

Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος των παλαιμάχων Βέροιας Τάκης Παπατζίκος τίμησε τον Σάκη Περαχωρίτη για την προσφορά του στην Βέροια ενώ ο αρχηγός των παλαιμάχων της Κορίνθου τίμησε τον Σύλλογο παλαιμάχων Βέροιας και τον Χρήστο Υφαντίδη. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα ήταν καλύτερη διατήρησε την υπεροχή και πέτυχε τρία γκολ  δύο με τον Θωμά Τρούπκο και ένα με  τον Στήβ Παπαδόπουλο για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι σε 3-1 χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Γκατζέκης. 

Η δεξίωση των φιλοξενουμένων έγινε την παραμονή του αγώνα στο κέντρο ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΣ , όπου ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά και  δώρα. 

Ήταν μία ακόμη πετυχημένη εκδήλωση για το Δ.Σ του συλλόγου παλαίμαχων Βέροιας  και θα ακολουθήσουν και άλλες .

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γ. Χατζάρας): Χωλόπουλος, Μελετίδης, Μαντζαρίδης ,Μίλης, Νατσούρας, Παπατζίκος, Ελευθεριάδης, Τρούπκος, Βεζυργιανόπουλος, Τσιούχας, Παπανώτας, Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπαλτζής, Χωματάς, Κολεσίδης, Μαν. Παπαδόπουλος, Στεργιόπουλος, Κεσίδης, Υφαντίδης Νίκος, Παπαστέργιος, Στήβ Παπαδόπουλος. 

Παρόντες επίσης οι Παν. Μιχαηλίδης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Κελεσίδης, ΜαρΑγκός Γ. Σταφυλίδης Σούλης και Κώστας, Αραμπατζής και Πουρσανίδης.

Πηγή: laosnews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS