Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέφτει η αυλαία στην «Βασίλισσα»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1037 φορές

Πέφτει η αυλαία στην «Βασίλισσα»

ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Το ενδεχόμενο να έχει 14 και όχι 12 ομάδες η υπό σύσταση Super League 2, όπως άφησε να εννοηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ,κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την τροπολογία, που αφορά την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, η οποία τελικά ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, έφερε την περασμένη εβδομάδα, τα πάνω κάτω στις οκτώ πρωταθλήτριες των ομίλων της Γ΄ Εθνικής.

Και αυτό επειδή, για να συμπληρωθεί ο αριθμός τα των 14 ομάδων στην S.L.2, υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο, έστω και με πολύ μικρές πιθανότητες,  από την Γ΄ Εθνική να ανέλθουν δύο και αυτές να προέρχονται από αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρώτων των οκτώ ομίλων.

Έτσι στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας», ενώ η αυλαία της φετινής σεζόν θα έπεφτε τυπικά την περασμένη Τρίτη, με την τελευταία προπόνηση, αυτή μεταφέρθηκε για το πρωί της περασμένης Παρασκευής, περιμένοντας τυχόν εξελίξεις και ανακοινώσεις από την ΕΠΟ, για την διεξαγωγή ή όχι αγώνων μπαράζ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως,, με αποτέλεσμα το κλείσιμο της σαιζόν να πάρει νέα παράταση, για μεθαύριο Τετάρτη, με την πεποίθηση ότι σήμερα-αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και οι αρμόδιες αρχές θα καταλήξουν με το πόσες ομάδες θα έχει η νέα S.L.2 και αν αυτές θα αυξηθούν, ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν τα κενά.

Έτσι οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, παρέτειναν για μία ακόμη φορά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αρχίσουν από μεθαύριο Τετάρτη, περιμένοντας στη συνέχεια την ειδοποίηση από την διοίκηση, για τυχόν ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο, συνεργασία σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο και την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων.

Αυτό όπως είναι φυσικό, δεν θα γίνει με όλους τους παίκτες που ήταν στο ρόστερ της περιόδου 2018-2019, αφού κάποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν, μιας και στην έκθεσή του προς την διοίκηση, ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ, έχει καταλήξει στο ποιοι παίκτες από τους υπάρχοντες, μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας και ποιοι όχι.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS