ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1205 φορές

Σε διακοπές οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ – Η εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού

Εκ των πραγμάτων στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας», από την στιγμή που δεν θα αυξηθούν οι ομάδες της S.L.2, η αυλαία της φετινής σεζόν έπεσε και τυπικά την προπερασμένη Τετάρτη.

 Έτσι οι παίκτες της, οι οποίοι την Δευτέρα πληρώθηκαν τον μήνα Μάιο και ήδη βρίσκονται στις καλοκαιρινές τους διακοπές, περιμένουν κάποιοι από αυτούς την ειδοποίηση από την διοίκηση, για ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο, συνεργασία σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο, με την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων, ενώ κάποιοι άλλοι, την  λύση της συνεργασίας τους με την ΒΕΡΟΙΑ.

Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, έχει στα χέρια του και θα παραδώσει στην διοίκηση την λίστα με τους παίκτες που θα επιθυμούσε να έχει στην διάθεσή του και τη νέα περίοδο, από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, με δεδομένο ότι ο στόχος και τη νέα περίοδο για την «Βασίλισσα» θα είναι ο πρωταθλητισμός.

Πάντως σύμφωνα με δικές μας εκτιμήσεις, αλλά και πληροφορίες, οι παίκτες που δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ομάδα θα ξεπερνάνε τους 10.

Όσον αφορά την έλευση παικτών, αυτοί θα είναι έμπειροι, με γνώση της κατηγορίας, έτοιμοι να «πέσουν στα βαθειά» και να ανεβάσουν την ΒΕΡΟΙΑ και αυτή τη νέα περίοδο ένα ακόμη σκαλοπάτι στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που θέλουν να την επαναφέρουν οι άνθρωποί της.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Όσο για την πρώτη συνάντηση για τη νέα περίοδο και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει οριστεί η ημερομηνία, περιμένοντας από την διοργανώτρια να ορίσει την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.