ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1061 φορές

Προσεκτικές κινήσεις στις μεταγραφές – Σε πάτρια εδάφη η προετοιμασία

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται, χωρίς όμως κάποια από αυτά να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 Η αλήθεια είναι ότι η ΒΕΡΟΙΑ, με την υγεία που την διακρίνει και την οικονομική της ευρωστία, την οποία εγγυώνται οι μεγάλοι της χορηγοί  ΑΦΟΙ ΜΠΙΚΑ και οι άνθρωποι που την διοικούν, με επικεφαλής τον Στέφανο Αποστολίδη, αποτελεί πλέον πόλο έλξης για πολλούς παίκτες, με τις προτάσεις μάνατζερ να κατακλύζουν τα γραφεία της.

Οι κινήσεις πάνω στα μεταγραφικά θέματα, σίγουρα θα είναι προσεκτικές και αυτή την περίοδο. Όπως προαναφέραμε υπάρχουν πολλές προτάσεις για παίκτες, κάποιοι είναι γνωστά ονόματα, αφού προέρχονται από την Ελληνική αγορά και έχουν αγωνιστεί και στην SUPERLEAGUE,  ενώ υπάρχουν προτάσεις και για παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Οι στόχοι των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι ήδη οι περισσότεροι συγκεκριμένοι, όμως μέρα με την μέρα διαφοροποιούνται, μιας και στο τραπέζι πέφτουν νέα ονόματα.

Γι αυτό δεν υπάρχει και μεγάλη βιασύνη, από την αρμόδια επιτροπή των μεταγραφών, η οποία κινείται μεθοδικά, ώστε η ενίσχυση της «Βασίλισσας» να γίνει χωρίς οικονομικές υπερβολές και συγχρόνως να έρθουν σε αυτή παίκτες έμπειροι, ταλέντα και σωστοί χαρακτήρες.

ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σε Ημαθιώτικο έδαφος θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της «Βασίλισσας», αφού οι άνθρωποί της, θέλοντας να στηρίξουν τον τόπο τους και έχοντας τη ν σύμφωνη γνώμη του προπονητή τους Σάκη Θεοδοσιάδη, προσανατολίζονται στην τοποθεσία του Αγίου Παύλου στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας.

Το κέντρο θα οριστικοποιηθεί, όταν γίνει γνωστή από την διοργανώτρια του πρωταθλήματοςFootball League, η ημερομηνία έναρξής του.