Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βάζουν γερές βάσεις - Δεκαπλάσιο το μετοχικό κεφάλαιο της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1384 φορές

Βάζουν γερές βάσεις - Δεκαπλάσιο το μετοχικό κεφάλαιο της ΒΕΡΟΙΑΣ

Αρκετά ανοιχτά και κρίσιμα  θέματα έχει αυτή την στιγμή η ΒΕΡΟΙΑ, αφού οι άνθρωποί της. μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη,  κινούνται πλέον σε τρία μέτωπα, που αφορούν γενικά την λειτουργία της, αλλά και την αγωνιστική της ενίσχυση, προκειμένου:

α) Να τελειώσει με την μετατροπή του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ σε ΠΑΕ, αφού η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο είναι επαγγελματική.

β) Να βελτιώσει τον χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου της πόλης, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα, όπως και τους αγωνιστικούς χώρους των δύο γηπέδων στο αθλητικό της κέντρο του Ταγαροχωρίου και συγχρόνως

γ) Να στηθεί  ένα αξιόλογο αγωνιστικά σύνολο, με γεμάτο ρόστερ, το οποίο θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της FOOT BALL LEAGUE, μιας και ο στόχος της «Βασίλισσας» τη νέα περίοδο είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος στην  SUPER LEAGUE.

300.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Γράψαμε και στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, ότι εδώ ξεκίνησαν με εντολή των αδελφών Μπίκα, οι διεργασίες για την μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ και πως την υπόθεση ανέλαβαν ο Βεροιώτης δικηγόρος Νίκος Μπιζάκης, νομικός σύμβουλος των επιχειρήσεων Μπίκα και ο επίσης Βεροιώτης οικονομολόγος Κυριάκος Τσαλουχίδης, που είναι και ο οικονομικός σύμβουλος του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ.

Ακόμη αναφέραμε, πως το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου στην νέα ΠΑΕ θα είναι πολύ μεγαλύτερο, από αυτό που είναι υποχρεωμένη να έχει μία νεοσύστατη ΠΑΕ, που βάσει νόμου είναι 30.000 ευρώ.

Εδώ, η είδηση που σας δίνουμε είναι, ο δεκαπλασιασμός σχεδόν του μετοχικού κεφαλαίου της «Βασίλισσας», μιας και αυτό θα κυμαίνεται μεταξύ των 250.000 και 300.000 ευρώ. Και αυτό επειδή το μπάτζετ για τη νέα περίοδο, προκειμένου να πετύχει όλους τους στόχους της, μπορεί να αγγίξει και το ένα εκατομμύριο. Έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να προβαίνει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS