ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1406 φορές

Η εκκαθάριση και ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της «Βασίλισσας»

Για αυτή την εβδομάδα προγραμμάτισε η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ τις εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το ποιοι παίκτες μένουν και ποιοι φεύγουν, από τους 26 που έχει στο ρόστερ της, ενώ μπορεί μέσα στην ίδια εβδομάδα να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι λύσεις συνεργασίας θα προηγηθούν των μεταγαφών.

Μπορεί  λοιπόν οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο μας, να βρίσκονται στις καλοκαιρινές τους διακοπές, όμως κάποιοι από αυτούς «κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα», αφού περιμένουν την ειδοποίηση από την διοίκηση, για το αν θα ανανεώσουν ή όχι την συνεργασία τους για τη νέα περίοδο.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» Σάκης Θεοδοσιάδης, έχει παραδώσει στην διοίκηση, την λίστα με τους παίκτες που συνεργάστηκε την περσινή περίοδο και θα επιθυμούσε να έχει στην διάθεσή του και τη νέα. Έτσι όπως προαναφέραμε, μέσα σε αυτή την εβδομάδα, θα έχουν ειδοποιηθεί και οι δέκα περίπου παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του, ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο να προγραμματίσουν τα επόμενα βήματά τους.

ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ 2018-19

Να θυμίσουμε τους παίκτες που έχει αυτή την στιγμή στο δυναμικό της η «Βασίλισσα»:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κοντογουλίδης Ανέστης

Μπλατσιώτης Πρόδρομος

Πάντος Γιάννης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Τσιότρας Θανάσης

Μούχαλης Αστέριος

Μαραγκός Στέλιος

Τρούπκος Κωνσταντίνος

Ζούρκος Αλέξανδρος

Μουρατίδης Αργύρης

Λεφίδης δούκας

ΜΕΣΟΙ

Μπλέτσας Γιώργος

Μπακάλης Παρασκευάς

ΤαΪρης Λάμπρος

Παπουτσίδης Αναστάσιος

Κυριακίδης Σάββας

Βεργώνης Αλέξανδρος

Καράμπελας Στάθης

Σοφιανίδης Κωνσταντίνος

Ιωάννου Γιάννης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Κανούλας Θανάσης

Μυλωνάς Γιώργος

Σκαθαρούδης Γιώργος

Τσικόπουλος Γιάννης

Χαντζάρας Δήμος

Μεληκιώτης Δημήτρης

Βασίλτσης Γιώργος

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στον αντίποδα τώρα, πολλά είναι τα ονόματα παικτών που έχει στο στόχαστρό της η ΒΕΡΟΙΑ και κάποιοι από αυτούς έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τους ανθρώπους της και όπως προαναφέραμε στην εισαγωγή μας, ενδέχεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας  να έχουμε τιε πρώτες επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας.

Η επιτροπή μεταγραφών, που ομολογουμένως κινείται με πλήρη μυστικότητα και συνεχίζει να δέχεται προτάσεις από μάνατζερ, μελετάει με μεγάλη προσοχή μία μεγάλη λίστα από παίκτες, που είναι έμπειροι, γνωρίζουν την κατηγορία και κάποιοι είναι γνωστά ονόματα, αφού προέρχονται από την Ελληνική αγορά και έχουν αγωνιστεί και στην SUPERLEAGUE,  ενώ δεν λείπουν προτάσεις και για παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Το σίγουρο από όλες αυτές τις διαδικασίες είναι ότι, η ΒΕΡΟΙΑ θα βγει κερδισμένη, αφού αγωνιστικά θα ενισχυθεί σημαντικά, με παίκτες έμπειρους και καλούς χαρακτήρες, κάτι που το ψάχνουν οι άνθρωποί της, αφού θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει το πολύ καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, ώστε η ομάδα να λειτουργεί ως μία οικογένεια, μια πετυχημένη συνταγή στο πρωτάθλημα που τελείωσε.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Οι εκλεκτοί του κόουτς, μαζί με τους νεοαποκτηθέντες και το προπονητικό τιμ, θα δώσουν ραντεβού μετά τα μέσα του επόμενου μήνα, χωρίς όμως να είναι ακριβής η ημερομηνία, αφού κανένας δεν γνωρίζει τις προθέσεις της διοργανώτριας, για το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Πάντως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ, η έναρξη του πρωταθλήματος προσδιορίζεται για το τελευταίο 10ήμερα του Σεπτέμβρη, αν λάβουμε υπ΄όψιν, ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ξεκινάει στις 22/9.