ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1317 φορές

Καθυστερούν οι ανακοινώσεις - Φήμες για άνοδο 4 ομάδων

Η μετατροπή του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ από ερασιτέχνη σε ΠΑΕ, είναι ο λόγος που ακόμη δεν βγήκαν οι επίσημες ανακοινώσεις από την διοίκηση, όπως είχαμε γράψει την εβδομάδα που μας πέρασε, ανακοινώσεις που αφορούν τα νέα αποκτήματα της «Βασίλισσας», αλλά και οι ανανεώσεις, με τους παίκτες που θα συνεχίσουν σε αυτή, από το περσινό ρόστερ της.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι στόχοι, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, όχι μόνον έχουν εντοπιστεί, αλλά και πολλοί από τους παίκτες που είναι να έρθουν στην ομάδα έχουν συμφωνήσει και πλέον μένουν τα τυπικά.

Φήμες για άνοδο 4 ομάδων από την FOOTBALL  LEAGUE

Περιμένοντας την προκήρυξη του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUΕ, η αλήθεια είναι πως ακούγονται πολλά για τον τρόπο διεξαγωγής του. Ένα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ο αριθμός των ομάδων που θα κερδίσουν το εισιτήριο για την  S.L.2. Γίνεται λόγος για 4, αντί για 2 που ανήλθαν φέτος.

Κάτι τέτοιο, αν τελικά περάσει, θα είναι ότι καλύτερο για τους Βεροιώτες , που δεν το κρύβουν ότι στόχος τους στο πρωτάθλημα που θα πάρουν μέρος , είναι η άνοδος στην SUPERLEAGUE 2.