Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκπλήξεις με τους παίκτες που δεν συνεχίζουν στην ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1720 φορές

Εκπλήξεις με τους παίκτες που δεν συνεχίζουν στην ΒΕΡΟΙΑ

Τελείωσαν χθες Παρασκευή οι κατ΄ ιδίαν ανακοινώσεις των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ, σε 6 παίκτες (ίσως υπάρξουν και άλλοι στη συνέχεια),που ήταν στο ρόστερ της την περίοδο που μας πέρασε και στους οποίους έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσουν τη νέα περίοδο στην «Βασίλισσα».

Αυτή ήταν η δεύτερη κίνηση, μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, των ανθρώπων της αμάδας, ενώ την εβδομάδα που ακολουθεί θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι από τους εναπομείναντες παίκτες θα συνεχίσουν, ύστερα από την επαφή που είχαν και θα έχουν μαζί τους, ώστε να δουν τις προθέσεις τους, ποιοι δηλαδή θέλουν να παραμείνουν και με αυτούς να συμφωνήσουν πλέον στο οικονομικό  σκέλος.

Όσον αφορά τις μεταγραφές νέων παικτών, όπως γράψαμε πριν από μέρες, αυτοί έχουν εντοπιστεί και μάλιστα με τους περισσότερους έχουν έρθει σε συμφωνία.

Πλέον απομένει να τελειώσει και το τυπικό μέρος της ίδρυσης της νέας ΠΑΕ και στη συνέχεια να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κ, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση απο την ομάδα, ονόματα που δεν θα το περίμενε κάποιος που παρακολούθησε την περσινή πορεία της ΒΕΡΟΙΑΣ, ήταν τελικά στην «μαύρη λίστα» του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Παίκτες που είχαν «γεμάτη» χρονιά, όπως οι Μπακάλης, Κυριακίδης, Τσικόπουλος, αλλά και ο τερματοφύλακας  Κοντογουλίδης, δεν θα συνεχίσουν στην «Βασίλισσα», καθώς και οι Μυλωνάς, Παπουτσίδης, οι οποίοι ήταν από τις βασικές αλλαγές του προπονητή τους, στα περισσότερα παιχνίδια.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ ΣΤΟ FB

Ο Πάρης Μπακάλης, από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής της ΒΕΡΟΙΑΣ την περίοδο που έληξε, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα κείμενο, στο οποίο εκφράζει τις ευχαριστίες του στην διοίκηση της πρώην πλέον ομάδας του και συγχρόνως εύχεται τα καλύτερα για αυτήν.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

“Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε. Χαίρομαι που ήμουν από αυτούς που ξεκίνησαν την αναγέννηση αυτής της ιστορικής ομάδας! Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες που ήταν άψογοι απέναντι μας και τους εύχομαι να δουν την Βέροια ξανά στην Α εθνική. Υ.Γ Οι δύο φωτογραφίες αποτυπώνουν για μένα όλη την περσινή σεζό”.

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS