Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τελειώνει αυτή την εβδομάδα και τυπικά η σύσταση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 2019
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 977 φορές

Τελειώνει αυτή την εβδομάδα και τυπικά η σύσταση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 2019

Είχαμε γράψει πριν μία εβδομάδα, ότι δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 27/6, η απόφαση της προσωρινής επιτροπής της ΠΑΕ, με την επωνυμία «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» (παλιά επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΒΕΡΟΙΑ»), της οποίας ηγείται ο πρόεδρος του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ Στέφανος Αποστολίδης.

Με την απόφαση αυτή καλεί τα μέλη του, όπως εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, ασκήσουν το δικαίωμά τους για την κάλυψη του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας που ανέρχεται σε 300.000 €, διαιρούμενο σε 10.000 ονομαστικές μετοχές, αξίας εκάστης 30 €, δηλώνοντας τον αριθμό των μετοχών, καταβάλλοντας ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών τις οποίες επιθυμεί να λάβει ο καθένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύνολο του Μ.Κ. αναμένεται να καλυφθεί από τους επιχειρηματίες που ήταν στην διοίκηση του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ και τις επιτροπές της, κυρίως όμως από τους αδελφούς Μπίκα.

Έτσι στην ΒΕΡΟΙΑ όλοι είναι σε αναμονή της έγκριση της σύστασης της νέας ΠΑΕ από το Υπουργείο Αθλητισμού, κάτι που πιθανολογούν ότι θα γίνει μέχρι μεθαύριο Τετάρτη 10/7, οπότε από την επομένη θα ξεκινήσουν όλες οι διεργασίες και στο αγωνιστικό κομμάτι, συγχρόνως με την έλευση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη από το σεμινάριο προπονητών που έγινε στη Ρόδο.

Όπως γράψαμε και στο τελευταίο ρεπορτάζ μας, η προσωρινή διοίκηση δεν μπορεί να κάνει επίσημες ανακοινώσεις, για ενέργειές της για την ενίσχυση της ομάδας και οτιδήποτε άλλο, κάτι που αναμένεται να γίνει στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται.

Εν αναμονή λοιπόν της έγκριση σύστασης της νέας ΠΑΕ από το Υπουργείο Αθλητισμού.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS