ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2114 φορές

Εγκρίθηκε η σύσταση της νέας ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 2019

Μόλις χθες Τετάρτη οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ, πήραν στα χέρια τους την έγκριση σύστασης της νέας ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 2019.

Το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται σε 300.000 € και διαιρούμενο σε 10.000 ονομαστικές μετοχές, η αξία εκάστης είναι 30 €.

Το σύνολο του Μ.Κ. θα καλυφθεί από τους επιχειρηματίες που ήταν στην διοίκηση του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ και τις επιτροπές της, κυρίως όμως από τους αδελφούς Μπίκα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και αφού σήμερα Πέμπτη βγει ο ΑΦΜ της νέας ΠΑΕ από την ΔΟΥ Βέροιας, πλέον «λύνονται τα χέρια» των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι τάχιστα θα προχωρήσουν τα τυπικά θέματα, είτε αυτά είναι αγωνιστικά, είτε διαδικαστικά και οργανωτικά. Λέμε τυπικά, γιατί ήδη έχουν, π.χ. στα αγωνιστικά, κλείσει συμφωνία με έξι τουλάχιστον παίκτες, όπως γράψαμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας, Πρόκειται για παίκτες που προέρχονται οι περισσότεροι από μεγαλύτερες κατηγορίες και με την αγωνιστική τους παρουσία θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που θα κάνει η «Βασίλισσα του βορρά».

Βέβαια οι μεταγραφές δεν σταματούν μόνο σ' αυτούς που μέχρι τώρα συμφωνήθηκαν. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα έχει ολοκληρωθεί το 90% του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.