• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 621 φορές

Ικανοποιημένος ο Σάκης Θεοδοσιάδης (Δηλώσεις)

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο προπονητής της Βέροιας Σάκης Θεοδοσιάδης, μετά την φιλική νίκη που πέτυχε σήμερα Δευτέρα η «βασίλισσα» κόντρα στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός με σκορ 1-0. 

Όχι τόσο για τη νίκη, όσο για την αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας, απέναντι σ΄ ένα αντίπαλο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Superleague2 και μάλιστα με υψηλούς στόχους.

Μετά την φιλική αναμέτρηση που έγινε στον Άγιο Παύλο στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έκανε την παρακάτω δήλωση:   

«Ήταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας, στο βασικό στάδιο, απέναντι σ΄ έναν πολύ καλό αντίπαλο που είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία, οργανωμένος και με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Superlague2 που μετέχει.

Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο στο οποίο η ομάδα εξαντλείται από το πρόγραμμα των προπονήσεων. Το πιο σημαντικό για μένα, αφού τις δύο επόμενες μέρες ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο, είναι η ικανοποίησή μου για την δουλειά και την προσπάθεια που βγάζουν οι παίκτες μου στις προπονήσεις. Βασικό είναι ότι θα ολοκληρώσουμε το βασικό μας στάδιο χωρίς τραυματισμούς, εκτός τον Λάμπρο Ταϊρη. Σήμερα βάλαμε για λίγο χρόνο τον Γιάννη Ιωάννου ο οποίος προέρχεται μετά από μεγάλο τραυματισμό (πέρασαν 171 μέρες).

Τα παιδιά ανταποκρίνονται στα «θέλω» της ομάδας. Σιγά σιγά χτίζουμε το αύριο της Βέροιας. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα το οποίο είναι πιο πολύ για ψυχολογικούς παράγοντες. Αυτό που κρατάμε σήμερα είναι η αγωνιστική συμπεριφορά σε όλα τα κομμάτια, και στην άμυνα και στην επίθεση. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν μεγάλη συγκέντρωση στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω πως είμαστε σε πολύ υψηλό βαθμό. Κρατάμε τα θετικά μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αδυναμίες μας, τα μειονεκτήματά μας, έτσι ώστε μέρα με μέρα να βάζουμε λιθαράκι έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Αναφερόμενος στις μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις για να καλυφθούν κάποια κενά που υπάρχουν, ο Σάκης Θεοδοσιάδης είπε:

«Καθημερινά γίνονται συζητήσεις. Χρειαζόμαστε άλλους δύο παίκτες, δηλαδή έναν αριστερό μπακ και έναν στην περιφέρεια της επίθεσης. Σίγουρα για να γίνει μια συμφωνία προϋποθέτει πολλές συζητήσεις. Πιστεύω σιγά σιγά θα έρθουν και αυτοί οι παίκτες οι οποίοι θα αφομοιωθούν στην ομάδα, έτσι ώστε να έχουμε έτοιμο το ρόστερ για την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα κεφάλια κάτω, δουλειά, δουλειά, δουλειά…

Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα και αυτό οφείλεται στα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα. Οι παίκτες που ήρθαν, με την αγωνιστική τους παρουσία και στο πρώτο φιλικό, πως μαζί με τους παλαιούς υπάρχει πολύ διάθεση για βελτίσωη και πρόοδο.»