ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 866 φορές

Κρας τεστ με ΝΠΣ Βόλο σήμερα για την "Βασίλισσα"

Το πιο δυνατό τεστ σήμερα Παρασκευή για την "Βασίλισσα", η οποία αντιμετωπίζει στο γήπεδό της τον ΝΠΣ Βόλου, που έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της S.L., με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Είναι το τελευταίο φιλικό πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωσή της Ημαθιώτικης ομάδας, στις 14 ή 15/9 για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός απο τον Ταΐρη που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων, αφού αποθεραπευτηκαν και επανέρχονται οι Κανούλας, Χαντζάρας, οι οποίοι δεν αγωνίσθηκαν στο προηγούμενο φιλικό με την Καβάλα. Ακόμη, ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Πασά.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι 10 ευρώ, ενω δωρεάν θα δουν το ματς οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

* Tην αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.

ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ Κ20: 0 - 1

ΒΕΡΟΙΑ – Κισσαμικός: 1 - 0

ΒΕΡΟΙΑ – Τρίγλια:   2 - 2

Γιάννινα – ΒΕΡΟΙΑ: 1 - 1

Καβάλα – ΒΕΡΟΙΑ:  1 - 1

ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ

6/9 (Παρασκευή)   ΒΕΡΟΙΑ – ΝΠΣ Βόλου

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ

14 η 15/9 (Σάββατο η Κυριακή)  Αγώνας κυπέλλου Ελλάδος

22/9 (Κυριακή)    Σε αναζήτηση αντιπάλου

29/9 (Κυριακή)    1η αγωνιστική F.L.