ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1344 φορές

Σκέψεις για Περόνε στη "Βασίλισσα"!

Το όνομα του Εμάνουελ Περόνε φαίνεται να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στις σκέψεις των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίο θέλουν να βάλουν το... κερασάκι στην τούρτα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, προσθέτοντας στην ομάδα εμπειρία και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ότι καλύτερο στην περσινή ομάδα του Ηρακλή και ο άνθρωπος που προσπάθησε να κρατήσει όρθιο τον Ημίθεο. Σε 23 παιχνίδια σημείωσε εννιά γκολ με τους «κυανόλευκους», τα οποία έδωσαν μάλιστα βαθμούς.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα, το όνομα του 36χρονου φορ έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων για τη «Βασίλισσα» και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή μάλιστα να δίνει το παρών χθες στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας, στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο.

Ο Περόνε έχει σημαντική καριέρα στον Ελλαδικό χώρο, αφού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ηρακλή, Λάρισα, Καλλονή, Αστέρα Τρίπολης, Ανόρθωση, Ατρόμητο, Καλαμαριά, Ιωνικό.