Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σχόλιο: Δεν περισσεύει κανείς Βεροιώτης από την προσπάθεια που γίνεται στην «Βασίλισσα»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1803 φορές

Σχόλιο: Δεν περισσεύει κανείς Βεροιώτης από την προσπάθεια που γίνεται στην «Βασίλισσα»

Λίγα λόγια για τους φίλους της ομάδας της «Βασίλισσας του βορρά», που κάνουν κριτική ελαφρά τη καρδία, επειδή, όπως λένε, στενοχωριούνται για τα νέα χρώματά της.

Αυτοί οι λίγοι ευτυχώς, αλλά λαλίστατοι όπου βρεθούν, δεν θα πρέπει να βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα, γιατί έτσι αδικούν την ιστορία της "Βασίλισσας", αδικούν και τους ανθρώπους που φέτος την ανέβασαν στις επαγγελματικές κατηγορίες και φιλοδοξούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να την πάνε στα σαλόνια του Ελληνικού ποδόσφαιρου.

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς τους φίλους της ομάδας, κάνουν λόγο για παράρτημα του ΠΑΟΚ, επειδή ένα από τα χρώματα που θα έχει στην φανέλα της η ΒΕΡΟΙΑ  θα είναι το μαύρο. Κάποιοι άλλοι μάλιστα για τέλος εποχής της «Βασίλισσας».

Το τέλος εποχής και το ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι,  ήρθε για την ΒΕΡΟΙΑ, όταν σταμάτησε να αγωνίζεται στην Β' Εθνική, πέρσι τον Μάρτιο του 2018. Γι αυτό και προέκυψε η νέα ομάδα με τον ΑΦΜ της Σκούταρης. Για να μην την κυνηγάνε τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ.

Με συγχωρείτε φίλοι μου, όμως εγώ προσωπικά, προτιμάω την ΒΕΡΟΙΑ που θα εκπέμπει υγεία, θα είναι αυτάρκης οικονομικά και φυσικά δεν θα είναι στο άρμα κανενός, όπως πολλοί πιστεύουν ότι πάει να γίνει.

Η ΒΕΡΟΙΑ δεν είναι η μοναδική ομάδα στην χώρα μας που οδηγείται εκ των πραγμάτων σε μία τέτοια λύση. Τρανταχτό παράδειγμα η  Ξάνθη, που πριν 25 και πλέον χρόνια άλλαξε ονομασία, σήμα και χρώματα. «Χαλάει» τον Ξανθιώτη, που τόσα χρόνια η ομάδα του είναι στην SL, έχει βγει Ευρώπη, πήγε σε τελικούς κυπέλλου Ελλάδος;

Λοιπόν, η θέλουμε να συνεχίσουμε, μετά τη νέα αρχή που όλοι μαζί κάναμε πριν ένα χρόνο, σε μια υγιή βάση και έτσι να καμαρώσουμε την ομάδα της πόλης μας στην SUPER LEAGUE, η όποιον δεν τον αρέσει κάτι τέτοιο, ας πάρει τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ με τα χρέη που τον κυνηγούν, αλλά με την προϋπόθεση να κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό  και ας τον προχωρήσει.

Υπάρχει κανείς για κάτι τέτοιο; Δεν νομίζω. Γι΄ αυτό, ας μην πετάνε κάποιοι στον αέρα εύκολα κουβέντες και δημιουργούν λάθος εντυπώσεις.

Και να μην ξεχνάμε ότι, οι μεγαλομέτοχοι της νέας ΠΑΕ και οι άνθρωποι της διοίκησης, που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της, αναγκάζονται να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές, από την ΟΥΕΦΑ. Δεν το ήθελαν. Αν ήταν κάτι εκ του πονηρού,  τότε θα το έκαναν από πέρσι.

Στην προσπάθεια λοιπόν των ανθρώπων, που εδώ και ένα χρόνο, έχουν την ομάδα στα χέρια τους, ας σταθούμε όλοι αρωγοί. Και σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς Βεροιώτης που αγαπάει πραγματικά αυτή την ομάδα.

Βύλλης Γαλανομάτης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS